Ομογενής σοπράνο … στα χνάρια της Μαρίας Κάλλας!

Η Έλενα Ξανθουδάκη, στα 30 της, έχει ήδη φτάσει πολύ ψηλά στη διεθνή σκηνή του χώρου της. Έχει στην κατοχή της περισσότερα από 80 πρώτα βραβεία στην Αυστραλία και διεθνώς. Μερικά από αυτά που η ίδια ξεχωρίζει είναι: Το Διεθνές Βραβείο Μαρία Κάλλας, το 2003 στην Αθήνα. Το Αυστραλιανό Εθνικό βραβείο Liederfest, το 2004, το περίφημο International Moz...
Η Έλενα Ξανθουδάκη, στα 30 της, έχει ήδη φτάσει πολύ ψηλά στη διεθνή σκηνή του χώρου της. Έχει στην κατοχή της περισσότερα από 80 πρώτα βραβεία στην Αυστραλία και διεθνώς. Μερικά από αυτά που η ίδια ξεχωρίζει είναι: Το Διεθνές Βραβείο Μαρία Κάλλας, το 2003 στην Αθήνα. Το Αυστραλιανό Εθνικό βραβείο Liederfest, το 2004, το περίφημο International Mozart Competition 2006, στο Σάλτσμπουργκ ενώ το 2008 κέρδισε το πρώτο βραβείο σε διεθνές επίπεδο, το Grand prize International Adam Didur Opera Singers Competition, μεταξύ πολλών άλλων.

Αμέτρητοι είναι οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι που έχει ερμηνεύσει στις μεγαλύτερες διεθνείς σκηνές, από την Μετροπόλιταν Οπερα της Νέας Υόρκης και το Κόβεντ Γκάρντεν, και τη Ρόαγιαλ Όπερα, σε πολλές από αυτές επανειλημμένως. Αντίνα από το «Ελιξίριο του έρωτα», Ξένια από τον «Μπόρις Γκουντούνοφ», Παμίνα από τον «Μαγεμένο αυλό», Διδώ από την όπερα «Διδώ και Αινείας» και οσούπω Λέιλα από τους «Αλιείς μαργαριταριών».

Η ζωή, εντούτοις, και το ανέβασμα της Έλενας Ξανθουδάκη στο διεθνές μουσικό στερέωμα, δεν υπήρξαν ούτε απλά, ούτε εύκολα.

«Το ταλέντο, αν δεν το αξιοποιήσεις, μένει στο ράφι και σε κοιτάζει ειρωνικά. Συνάμα μαζεύει σκόνη, χωρίς να έχει την ευκαιρία κανείς να το δει» είχε δηλώσει η ίδια κάποια χρόνια πριν, με τη νεανική της σοφία. Αυτό το ταλέντο ανακάλυψαν οι γονείς μια νύχτα και την οδήγησαν στο δρόμο που θα την έφερνε στην κορυφή. «Τα ταξίδια, οι διαρκείς σχεδόν μετακινήσεις από τη μια χώρα στην άλλη, η πολύωρη μελέτη, οι ατελείωτες πρόβες, οι ρόλοι που έπρεπε να μπουν μέσα μου και να γίνουν ένα με τη ψυχή μου, γιατί μόνο έτσι θα μπορούσαν να εκφραστούν σωστά, ήταν για μένα προκλήσεις ζωής που δεν επέτρεπα στον εαυτό μου να πάρει ούτε στιγμή χαλαρά».

«Όνειρό μου, να είμαι στην κορυφή, στο διεθνές στερέωμα. Στην Ιταλία, Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία. Ήδη, έχω εμφανιστεί σε πολλές σκηνές. Είμαι σίγουρη ότι θα το πετύχω».

ΠΗΓΗ:greekreporter.gr

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/38-news/404-omogenis-soprano--sta-xnaria-ths-marias-kallas


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!