Λεηλατούνται ιστορικές ορθόδοξες εκκλησίες στην Αλβανία!

  Ιστορικές ορθόδοξες εκκλησίες λεηλατούνται στην Αλβανία. Το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε στο ναό των Αγίων Πάντων της Χειμάρρας. Ιερόσυλοι έκλεψαν εικόνες από το παμπάλαιο ξυλόγλυπτο τέμπλο, το οποίο κατέστρεψαν.Τα περιστατικά βεβήλωσης εκκλησιαστικών μνημείων στην Αλβανία είναι συχνά. Και ο Μειονοτικοί αποδίδουν ευθύνες στην αδιαφορία του αλβανι...

 

Ιστορικές ορθόδοξες εκκλησίες λεηλατούνται στην Αλβανία. Το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε στο ναό των Αγίων Πάντων της Χειμάρρας. Ιερόσυλοι έκλεψαν εικόνες από το παμπάλαιο ξυλόγλυπτο τέμπλο, το οποίο κατέστρεψαν.

Τα περιστατικά βεβήλωσης εκκλησιαστικών μνημείων στην Αλβανία είναι συχνά. Και ο Μειονοτικοί αποδίδουν ευθύνες στην αδιαφορία του αλβανικού κράτους. Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση της "ΟΜΟΝΟΙΑΣ": "Με αγανάκτηση φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας την εγκληματική αδιαφορία της αλβανικής πολιτείας σε ότι αφορά την προστασία των ορθόδοξων ναών στο χώρο της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας. Σε παλαιότερες ανακοινώσεις μας (2 Αυγούστου 2008, 3 Ιουνίου 2010 κλπ) είχαμε καταγγείλει την αδιαφορία των αρμόδιων κρατικών φορέων με παραδείγματα. Δυστυχώς όμως δεν είχαμε καμιά εξέλιξη προς το καλύτερο. Αντιθέτως παρατηρούμε τα κρούσματα βεβήλωσης και διαρρήξεων να αυξάνονται".

Διαβάστε Περισσότερα http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/hot-news-greece/400-lehlatountai-istorikes-orthodokses-ekklhsies-sthn-albania


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!