Ο Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στην Κάλυμνο

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με σύμμαχο τον καλό καιρό γιορτάστηκε σήμερα στην Κάλυμνο η επέτειος της 25ης Μαρτίου.Πλήθος κόσμου καθώς και η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου παρακολούθησαν την κατάθσεη στεφάνων στο Ηρώο καθώς και την μαθητική παρέλαση που ακολούθησε.Αυτή την φορά η κυβέρνηση εκπροσωπήθηκε από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Δωδε...

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με σύμμαχο τον καλό καιρό γιορτάστηκε σήμερα στην Κάλυμνο η επέτειος της 25ης Μαρτίου.

Πλήθος κόσμου καθώς και η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου παρακολούθησαν την κατάθσεη στεφάνων στο Ηρώο καθώς και την μαθητική παρέλαση που ακολούθησε.

Αυτή την φορά η κυβέρνηση εκπροσωπήθηκε από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Δωδεκάνησο κύριο Κρεμαστινό , ο οποίος βρισκόταν στην Κάλυμνο εδώ και μερικές μέρες μιας και συμμετείχε στο ιατρικό συμπόσιο με θέμα «ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ» που διοργάνωσε το Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου υπο την αιγίδα της Β' ΥΠΕ και με χορηγούς το Δήμο Καλυμνιων ,τον  Ιατρικό Σύλλογο ,και το Πνευματικό Κέντρο.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser. 

Παρόλο το γενικό κλίμα δυσαρέσκειας που υπάρχει δεν προκλήθηκε κανένα παρατράγουδο κατά την διάρκεια της παρέλασης και η εξέδρα στήθηκε κανονικά αν και υπήρχαν απουσίες.

 

Διαβάστε Περισσότερα http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/kalymnos-weekly/393-o-eortasmos-ths-25hs-martiou-sthn-kalumno


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!