Άψογη η παρουσία του 2ου Γυμνασίου Καλύμνου στην Βουλή

Μαθητές του 2ου Γυμνασίου του νησιού, επισκέφτηκε χθες την Βουλή, στα πλαίσια της 3ήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής που πραγματοποιεί στην Αθήνα.Ο Καλύμνιος βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας, υποδέχτηκε τους μαθητές και τους καθηγητές συνοδούς στον χώρο του Κοινοβουλίου και τους ξενάγησε αλλά και συζήτησε μαζί τους για περίπου μιάμιση ώρα.Οι μ...

Μαθητές του 2ου Γυμνασίου του νησιού, επισκέφτηκε χθες την Βουλή, στα πλαίσια της 3ήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής που πραγματοποιεί στην Αθήνα.

Ο Καλύμνιος βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας, υποδέχτηκε τους μαθητές και τους καθηγητές συνοδούς στον χώρο του Κοινοβουλίου και τους ξενάγησε αλλά και συζήτησε μαζί τους για περίπου μιάμιση ώρα.

Οι μαθητές έμειναν ενθουσιασμένοι από την εμπειρία αυτή στην Βουλή, στον χώρο όπου διαδραματίζονται τα σημαντικότερα γεγονότα που καθορίζουν την τύχη αυτού του τόπου.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου, βρέθηκαν με τον βουλευτή μέσα στην αίθουσα της ολομέλειας του Κοινοβουλίου και μίλησαν μαζί του για πολλά θέματα, του έκαναν ερωτήσεις και ο Γ. Κασσάρας απάντησε σε ό,τι του ζητούσαν τα παιδιά.

Τόσο ο βουλευτής και οι συνεργάτες του, όσο και οι υπεύθυνοι της Βουλής, έμειναν κατενθουσιασμένοι απ΄ την παρουσία και την διάθεση των παιδιών να μάθουν για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα αλλά και για όλες αυτές τις αποφάσεις που έχουν παρθεί το τελευταίο διάστημα και ήταν τόσο καθοριστικές για την τύχη της χώρας μας και το μέλλον τους.

Την προηγούμενη ημέρα το σχολείο επισκέφτηκε την Ακρόπολη και το Νέο Μουσείο και πριν την Βουλή το Ευγενίδειο Ίδρυμα, ενώ στην συνέχεια μετέβησαν στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, καθώς και στο Πλανητάριο.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και τους καθηγητές τους για αυτή την άψογη εμφάνισή τους, η οποία επισημάνθηκε από τους υπευθύνους του Κοινοβουλίου, ως μια από τις πιο οργανωμένες και άψογες εμφανίσεις μαθητών στον χώρο. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, συγχαίρει όλους, μαθητές και καθηγητές και δηλώνει την ικανοποίησή του γι’ αυτή την μοναδική εμπειρία που έζησαν τα παιδιά. (Συνοδοί καθηγητές: Τσιμινάκης Γιάννης Διευθυντής, Τσιλιβερδής Δημήτρης, Μπίθα Τζένη, Ταυλαρίου Αρτεμισία).

«Παλμός του Αιγαίου»

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/kalymnos-weekly/392-apsogh-h-parousia-tou-2ou-gumnasiou-kalumnou-sthn-bouli-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!