ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΣΑΒΒΑ ΤΟΥ ΕΝ ΚΑΛΥΜΝΩ

Σάββατο 31.3.2012.Το Εσπέρας του Σαββάτου και ώρα 7ην  απογευματινήν θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Προικοννήσου κ. Ιωσήφ, ο οποίος και θα κηρύξη τον Θείον Λόγον.Θα ακολουθήση Ιερά Αγρυπνία, Όρθρος και Νυκτερινή Θεία Λειτουργία (ώρα 10 μ.μ.- 2 πρωινή), χοροστατούντ...

Σάββατο 31.3.2012.

Το Εσπέρας του Σαββάτου και ώρα 7ην  απογευματινήν θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Προικοννήσου κ. Ιωσήφ, ο οποίος και θα κηρύξη τον Θείον Λόγον.

Θα ακολουθήση Ιερά Αγρυπνία, Όρθρος και Νυκτερινή Θεία Λειτουργία (ώρα 10 μ.μ.- 2 πρωινή), χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παϊσίου.

Κυριακή 1.4.2012.

Την πρωία της Κυριακής και ώρα 7:30΄ π.μ. – 10:30΄ π.μ., θα τελεστή Δισαρχιερατικό Αρχιερατικό Συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Προικοννήσου κ. Ιωσήφ, και θα ακολουθήση η Λιτάνευση της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος του Οσίου  Σάββα, θα τελεστή αγιασμός εις το Προσκυνητάριον της πλατείας της Μονής, και τέλος εντός της Ιεράς Μονής θα τελεστή δέησις εις το Παρεκκλήσιον προ του Ιερού Σκήνους του Οσίου Πατρός ημών και Θεοφόρου Σάββα του εν Καλύμνω.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


Το εσπέρας και ώρα 5:30΄ μ.μ. θα ψαλή ο Κατανυκτικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων, όπου θα χοροστατήση και θα ομιλήση ο Σεβ. Μητροπολίτης Προικοννήσου κ. Ιωσήφ.

Τέλος, ο Μητροπολίτης μας θα κλείση τον κύκλον των κατά Κυριακήν Κατανυκτικών Εσπερινών και Ομιλιών.

Γνωρίζουμε δε ότι η Ναυτιλιακή Εταιρεία "Δωδεκάνησος Seaways" του κ. Γεωργίου Σπανού, προς εξυπηρέτησιν των προσκυνητών από Ρόδο, Σύμη, Κω προς Κάλυμνο, θα κάνει έκτακτα δρομολόγια το Σάββατο 31.3.2012 και Κυριακή 1.4.2012 (τηλέφωνο εταιρείας: 22410 70590).

Ο Εσπερινός της Εορτής του Αγίου Σάββα, θα αναμεταδοθή από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας του Πειραιά, μέσω του Εκκλησιαστικού Σταθμού Καλύμνου "Αλήθεια FM".

ΕΚ  ΤΗΣ  ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/politistika/ekdhloseis-sthn-kalumno/391-programma-eorths-tou-osiou-sabba-tou-en-kalumno-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!