Την Κάλυμνο επισκέφτηκε ο Φώτης Κουβέλης

Την Κάλυμνο επισκέφτηκε ο Φώτης Κουβέλης  , η οποία αποτελούσε την αρχή της περιοδείας του στα Δωδεκάνησα.Αμέσως μόλις έφτασε αεροπορικώς στην Κάλυμνο, επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Καλύμνου όπου είχε συνάντηση με την Αναπληρώτρια Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Χρυσούλα Συφουνιού και τα προεδρεία των Εργαζομένων και των Νοσοκομειακών Ιατρών , όπου του ανα...

Την Κάλυμνο επισκέφτηκε ο Φώτης Κουβέλης  , η οποία αποτελούσε την αρχή της περιοδείας του στα Δωδεκάνησα.

Αμέσως μόλις έφτασε αεροπορικώς στην Κάλυμνο, επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Καλύμνου όπου είχε συνάντηση με την Αναπληρώτρια Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Χρυσούλα Συφουνιού και τα προεδρεία των Εργαζομένων και των Νοσοκομειακών Ιατρών , όπου του αναλύθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο από την υποστελέχωση σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό καθώς και την έλλειψη ιατρικών υλικών.

 

Στην συνέχεια ο κύριος Κουβέλης επισκέφτηκε το Πνευματικό Κέντρο Καλύμνου όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και φορείς του νησιού και παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα  τοπικά ΜΜΕ.

 

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι η ΔΗΜΑΡ θεωρεί ότι για την αντιμετώπιση του υπαρκτού προβλήματος των μεταναστών απαιτείται ένα πακέτο μέτρων, που μπορεί να έχουν αποτελεσματικότητα, μόνο αν εφαρμοστούν στο σύνολό τους.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


Ο κ. Κουβέλης, εκφράζοντας τη διαφωνία του με τους κυβερνητικούς χειρισμούς, τόνισε ότι «το μεταναστευτικό δεν αντιμετωπίζεται ούτε με πυροτεχνήματα, ούτε, βεβαίως, με δηλώσεις που καλλιεργούν τον ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία» και κάλεσε την κυβέρνηση να μην προχωρήσει στη δημιουργία στρατοπέδων μεταναστών και να φροντίσει για τη δημιουργία χώρων στέγασης πλησίον των μεγάλων πόλεων της ελληνικής περιφέρειας, με σκοπό τον γρήγορο έλεγχο της κάθε περίπτωσης για τη χορήγηση πολιτικού ασύλου ή της επαναπροώθησής τους.

Για το πρόβλημα της ανεργίας, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε ότι μεγάλα στρώματα της κοινωνίας πλήττονται βαρύτατα.

«Ο κοινωνικός ιστός είναι πια διαλυμένος και είναι ανάγκη και πρωταρχικό μέλημα να υπάρξει ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας, καθώς και μέτρα προστασίας των ανέργων και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, με το δεδομένο ότι οι νέοι άνθρωποι είναι οι τραγικοί πρωταγωνιστές στα ποσοστά της ανεργίας», είπε.

Για το χρόνο των εκλογών

Οι εκλογές πρέπει να γίνουν χωρίς άλλη καθυστέρηση. Βεβαίως, δεν έχει καμία διαφορά εάν οι εκλογές γίνουν 29 Απριλίου ή 6 Μαΐου.

Για τις δηλώσεις του κ. Βενιζέλου

Αν ο «ρεαλισμός» του κ. Βενιζέλου σχετίζεται με την επιμονή στη συνέχιση των ασκούμενων πολιτικών, τότε, ναι, εμείς προτιμούμε την «ουτοπία» των προτάσεών μας.

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/kalymnos-weekly/390-thn-kalumno-episkefthke-o-foths-koubelhs


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!