«ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ» ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

"ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ» ,το μυνημα του εορτασμού της 25ης Μαρτίου στην ARLES ΓΑΛΛΙΑΣ ,με την παρουσία δημάρχου Καλυμνιων Δημήτρη Διακομιχαλη.Σε συναισθηματικά φορτισμένη ατμοσφαιρα,παρουσια των τοπικών αρχών, ομογενών ελληνικής και κυρίως καλυμνιακης καταγωγής ,γιορτάστηκε στην ακτή του ποταμού Ροδανού , που έχει ονομασθεί «ΑΚΤΗ ΚΑΛΥΜΝΟΥ» ,η εθνική...

"ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ» ,το μυνημα του εορτασμού της 25ης Μαρτίου στην ARLES ΓΑΛΛΙΑΣ ,με την παρουσία δημάρχου Καλυμνιων Δημήτρη Διακομιχαλη.

Σε συναισθηματικά φορτισμένη ατμοσφαιρα,παρουσια των τοπικών αρχών, ομογενών ελληνικής και κυρίως καλυμνιακης καταγωγής ,γιορτάστηκε στην ακτή του ποταμού Ροδανού , που έχει ονομασθεί «ΑΚΤΗ ΚΑΛΥΜΝΟΥ» ,η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Κατάτην τριήμερη επίσκεψη του δημάρχου καλυμνιων Δημήτρη Διακομιχαλη , προσκεκλημένοι από την επιτροπή αδελφοποίησης των Δήμων ΚΑΛΥΜΝΟΥ - , ARLES, δόθηκε η ευκαιρία να συσφικτουν περισσότερο οι σχέσεις φιλίας και αδελφοσύνης και να τονωθεί περισσότερο στην περιοχή το κλίμα φελλεληνισμου και που παραδοσιακά χαρακτηρίζει την στάση της μεγάλης αυτής χώρας.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Στηνσυνέντευξη τυπου , στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Νότιας Γαλλίας , ο Δήμαρχος Καλυμνιων ,παρουσίασε την πραγματική εικόνα της σύγχρονης μαχόμενης Ελλάδας, τελείως διαφορετικής αυτής που επικρατεί στην κοινή γνώμη των ευρωπαϊκών χωρών.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Ο Δήμαρχος, συνοδευμένος από ον υπεύθυνο αποδήμων Καλυμνιων Δρόσο Ταυλαριο ,επισκέφτηκαν την ορθόδοξη εκκλησιά του SALINDEGIREAUDστον προαύλιο χώρο της οποίας οργανώθηκε ελληνικό γλεντι από την καλυμνιακη κοινότητα της πόλης.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Μεγάλη επιτυχία είχε επίσης, η γιορτή της επιτροπής αδελφοποίησης Καλύμνου- ARLES, που συγκέντρωσε εκατοντάδες ομογενείς και ειδικότερα Καλυμνιους της περιοχής.

Συμμετείχαν ο Δήμαρχος της ARLES κ. SCIAVETTI, οι Δήμαρχοι PORTSAINT   LOUISκαι   SALINDEGIREAUDκαι οι τοπικές αρχές. κατά την διάρκεια της 3ημερης επίσκεψης του δημάρχου Καλυμνιων και του συνεργάτη στην Νότια Γαλλία , εκτός από την προβολή του νησιού στην ευρύτερη περιοχή, έγιναν συγκεκριμένες συζητήσεις και συμφωνίες για κοινές δράσεις προς όφελος των δυο δήμων , στο πλαίσιο των σχέσεων αδελφοποίησης , η οποία προχωρά με εξαιρετικούς ρυθμούς.

Κλειδί της επιτυχίας αυτής και κύριος πόλος αναφοράς , αποτελεί η ευάριθμη καλυμνιακη παροικία της Νότιας Γαλλίας , που στεκεται στην πρώτη γραμμή των αγώνων της πατρίδας μας, τιμά την Κάλυμνο στο εξωτερικό και συμβάλει με όσα μέσα διαθέτει στην ανάπτυξη του νησιού μας.

Από το γραφείο τυπου του Δημάρχου Καλυμνιων

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/politistika/ekdhloseis-gallia-kai-belgio/389-eimaste-oloi-ellhnes-apo-dhmo-kalumnion


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!