Στην Κάλυμνο το 3ο Συμπόσιο Εκπαιδευτικού και Κοινωνικού Προβληματισμού

Ξεκινά αύριο Παρασκευή 30 Μαρτίου το 3ο Συμπόσιο Κοινωνικού και Εκπαιδευτικού προβληματισμού Ν.Αιγαίου στην Κάλυμνο.Το συμπόσιο διοργανώνεται απο την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ν. Αιγαίου στην προσπάθεια να βελτιώσει τους όρους και τις συνθήκες εκπαίδευσης των μαθητών της ιδιαίτερης νησιωτικής περιοχής του Ν. Αιγαίου υπο την αιγίδα του Δήμ...
Ξεκινά αύριο Παρασκευή 30 Μαρτίου το 3ο Συμπόσιο Κοινωνικού και Εκπαιδευτικού προβληματισμού Ν.Αιγαίου στην Κάλυμνο.Το συμπόσιο διοργανώνεται απο την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ν. Αιγαίου στην προσπάθεια να βελτιώσει τους όρους και τις συνθήκες εκπαίδευσης των μαθητών της ιδιαίτερης νησιωτικής περιοχής του Ν. Αιγαίου υπο την αιγίδα του Δήμου Καλυμνίων και με βασικό θεμα "«ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ».

Ο σκοπός του συμποσίου είναι μέσα από τη θεματολογία που θα αναπτυχθεί να ενισχυθεί ο προβληματισμός που ξεκίνησε με το 1ο Συμπόσιο (Λειψοί 2010) και το 2ο Συμπόσιο(Θήρα 2011)  και να προσδιορισθεί περαιτέρω το πλαίσιο των ειδικών συνθηκών που επικρατούν στην Α/θμια και Β/θμια  Εκπαίδευση του Νοτίου Αιγαίου, με τις συνακόλουθες ιδιαίτερες εκπαιδευτικές πολιτικές που πρέπει να εφαρμοσθούν για την αντιστάθμιση των ποικίλων ανισοτήτων και δυσκολιών που παρουσιάζονται στην εκπαιδευτική διαδικασία σε βάρος του μαθητή.

Το συμπόσιο θα διεξαχθεί στις 30,31 και 1 Απριλίου στο ξενοδοχείο PLAZA στο Μασούρι.Για πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ν. Αιγαίου:naigaiou.pde.sch.gr και στο http://naigaiou.pde.sch.gr/joomla/images/stories/FTP/2012/Simposio/programma.pdf για το πλήρες πρόγραμμα του συμποσίου.

ΠΗΓΗ:Περιφερειακή διεύθυνση Εκπαίδευσης Ν.Αιγαίου

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/kalymnos-weekly/384-sthn-kalumno-to-3o-sumposio-ekpaideutikou-kai-koinonikou-problhmatismou


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!