Με 1,9 εκ. δολάρια ενισχύει η κυβέρνηση Γκίλαρντ την σχολή του Αποστόλου Ανδρέου

Με μια τσέπη γεμάτη... εκατομμύρια και με αποδέκτη ίδρυμα της Ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, προσήλθε την περασμένη Κυριακή στους εορτασμούς για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, που διοργανώθηκαν στο Σίδνεϊ, ο ομοσπονδιακός υπουργός Υποδομών Αν. Αλμπανίζι. Ο κ. Αλμπανίζι, που κατέθεσε στεφάνι και εκπροσώπησε την πρωθυπουργό Τζούλια...
Με μια τσέπη γεμάτη... εκατομμύρια και με αποδέκτη ίδρυμα της Ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, προσήλθε την περασμένη Κυριακή στους εορτασμούς για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, που διοργανώθηκαν στο Σίδνεϊ, ο ομοσπονδιακός υπουργός Υποδομών Αν. Αλμπανίζι.

Ο κ. Αλμπανίζι, που κατέθεσε στεφάνι και εκπροσώπησε την πρωθυπουργό Τζούλια Γκίλαρντ, ανακοίνωσε από την εξέδρα που είχε στηθεί στο Domain Park, ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα ενισχύσει με 1,9 εκ. δολάρια το παράρτημα (Campus), που διαθέτει η Θεολογική σχολή του Αποστόλου Ανδρέου, στο Bribie Island του Κουίνσλαντ.

Οι εγκαταστάσεις έχουν κυρίως χαρακτήρα κατασκήνωσης και στόχος είναι να διατίθενται και για άλλες εκδηλώσεις ιδρυμάτων της Αρχιεπσικοπής, κυρίως της Νεολαίας.

«Αυτές οι εγκαταστάσεις θα χρησιμοποιηθούν ως χώρος αναψυχής και συσκέψεων για τους νέους και νέες της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας, με δραστηριότητες πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, αλλά και φυσικής αγωγής» είπε ο κ. Αλμπανίζι, συγχαίροντας την Αρχιεπισκοπή για την 15χρονη προσπάθειά της να χτίσει το κέντρο.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/38-news/381-me-19-ek-dolaria-enisxuei-h-kubernhsh-gkilarnt-thn-sxoli-tou-apostolou-andreou


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!