Διάλεξη για την Κνωσό, διοργάνωσε η Παγκρήτια Ένωση Μελβούρνης

 Η Παγκρήτια Ένωση Μελβούρνης, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Αντίποδες», και υπό την αιγίδα της Γενικού Προξένου της Ελλάδος στην Μελβούρνη, διοργάνωσε ανήμερα της Επετείου της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας, ομιλία με θέμα: « ΚΝΩΣΟΣ: Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον». Η ομιλία από τον Dr. Don Evely, δόθηκε στο Κρητικό Χωριό της Μελβούρνης, την οποία παρακολούθησ...

 

Η Παγκρήτια Ένωση Μελβούρνης, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Αντίποδες», και υπό την αιγίδα της Γενικού Προξένου της Ελλάδος στην Μελβούρνη, διοργάνωσε ανήμερα της Επετείου της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας, ομιλία με θέμα: « ΚΝΩΣΟΣ: Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον». Η ομιλία από τον Dr. Don Evely, δόθηκε στο Κρητικό Χωριό της Μελβούρνης, την οποία παρακολούθησαν πάνω από 150 άνθρωποι.

Ο Δρ. Εvely είναι ένας διακεκριμένος επιστήμονας στον χώρο του Μινωικού Πολιτισμού με αρκετά χρόνια ερευνάς στον τομέα αυτό, αφού είναι και Επιμελητής και Συντονιστής του Μουσείου της Κνωσού, στην Αθήνα και στην Κρήτη.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Παγκρητιας Ένωσης Μελβούρνης, Αντώνης Τσουρδαλάκης, αφού καλωσόρισε τον κόσμο, αναφέρθηκε στη σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο των 40 χρόνων από την ίδρυση της Παγκρήτιας Ένωσης, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κ. Evely για την φανταστική του παρουσίαση, αφού δόθηκαν αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία.

Πηγή: Παγκρήτια Ένωση Μελβούρνης

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/38-news/378-dialeksh-gia-thn-knoso-diorganose-h-pagkritia-enosh-melbournhs


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!