Παρουσίαση βιβλίου για το γένος των Μαυροκορδάτων,στην Οδησσό

«Το γένος των Μαυροκορδάτων στη Ρωσική Αυτοκρατορία», είναι ο τίτλος του βιβλίου του συγγραφέα, διδάκτωρα ιστορίας, Βαλερί Τομάζοφ, που παρουσιάζεται σήμερα στο Παράρτημα του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού (ΕΙΠ), στην Οδησσό. Πρόκειται για το τρίτο βιβλίο της σειράς «Οικογένειες Χιωτών στην Οδησσό», που χρηματοδοτεί το Ελληνο-Ουκρανικό επιμελητή...
«Το γένος των Μαυροκορδάτων στη Ρωσική Αυτοκρατορία», είναι ο τίτλος του βιβλίου του συγγραφέα, διδάκτωρα ιστορίας, Βαλερί Τομάζοφ, που παρουσιάζεται σήμερα στο Παράρτημα του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού (ΕΙΠ), στην Οδησσό.

Πρόκειται για το τρίτο βιβλίο της σειράς «Οικογένειες Χιωτών στην Οδησσό», που χρηματοδοτεί το Ελληνο-Ουκρανικό επιμελητήριο και ο Ιωάννης Πολυχρονόπουλος.

Στη μελέτη αυτή, ο συγγραφέας Βαλερί Τομάζοφ, προϊστάμενος του Τμήματος γενεαλογικών και εραλδικών ερευνών του Ινστιτούτου Ιστορίας της Ουκρανίας της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών της Ουκρανίας, διαφωτίζει το βίο και τη πολιτεία των εκπροσώπων αυτού του γνωστού και ισχυρού γένους που έδρασαν στους κόλπους της Ρωσικής Αυτοκρατορίας.

Ορισμένοι από αυτούς ήταν πρίγκιπες, υψηλοί αξιωματούχοι και διπλωμάτες, ενώ άλλοι ιδιοκτήτες ισχυρών εμπορικών οίκων στις περιοχές της Αζοφικής και της Μαύρης θάλασσας, μαικήνες και ευεργέτες.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/38-news/375-parousiash-bibliou-gia-to-genos-ton-maurokordatonsthn-odhsso


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!