Καμπάνια για ελληνικό τουρισμό στην Τάιμς Σκουέαρ με ιδιωτική πρωτοβουλία

Απλές ενέργειες στην αντίληψη και την πραγματοποίηση, από απλούς πολίτες που με αγάπη και πάθος αναδεικνύουν και προβάλλουν τον πολιτιστικό και φυσικό πλούτο της πατρίδας μας, φαίνεται ότι μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για να διαμορφωθεί ένα νέο πλαίσιο για την εικόνα της Ελλάδας στην Αμερική και γενικά σ' όλο τον κόσμο. Αυτό διαπιστώθηκε και α...
Απλές ενέργειες στην αντίληψη και την πραγματοποίηση, από απλούς πολίτες που με αγάπη και πάθος αναδεικνύουν και προβάλλουν τον πολιτιστικό και φυσικό πλούτο της πατρίδας μας, φαίνεται ότι μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για να διαμορφωθεί ένα νέο πλαίσιο για την εικόνα της Ελλάδας στην Αμερική και γενικά σ' όλο τον κόσμο.

Αυτό διαπιστώθηκε και από την κίνηση μερικών συμπατριωτών μας, που με δική τους πρωτοβουλία μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, κατάφεραν να συγκεντρώσουν χρήματα για να δείξουν στους Αμερικανούς πως η Ελλάδα παραμένει ένας φιλόξενος τόπος που τους περιμένει να βιώσουν όμορφες, μοναδικές στιγμές, ζώντας τη μαγεία ενός ονείρου από την ιστορία και το μέλλον.

Στην "Τάιμς Σκουέαρ" της Νέας Υόρκης, από το Σάββατο και για ένα μήνα, προβάλλεται σε γιγαντοοθόνη το μήνυμα "Ελάτε να επισκεφθείτε την Ελλάδα" με μια φρέσκια, νεανική εικόνα, που σπάει το μελαγχολικό τοπίο που δημιούργησαν για τη χώρα μας οι απανωτές αρνητικές εξελίξεις και οι εκτιμήσεις περί χρεοκοπίας που προβάλλουν συνεχώς αρκετά αμερικανικά ΜΜΕ.

Πρόκειται για την πρωτοβουλία, η οποία δημιούργησε μια ηλεκτρονική γιγαντοαφίσα (electronic billboard), με αντιπροσωπευτικές εικόνες από την Ελλάδα, όπως: ο Παρθενώνας, ελληνικά νησιά, ένα χαρούμενο κορίτσι, ένας σέρφερ και πολλές άλλες, μέσα από το απέραντο γαλάζιο.

Μέλη που συνθέτουν τον πυρήνα αυτής της πρωτοβουλίας ζουν στην Ελλάδα, στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες, στέλνοντας μήνυμα προς δυο κατευθύνσεις, όπως ανέφεραν κατά το χθεσινό αντάμωμά τους στη φημισμένη πλατεία του Μανχάταν: Μήνυμα προς τους ξένους, καλώντας τους να επισκεφθούν τη φιλόξενη χώρα μας και να γνωρίσουν ένα κομμάτι της δικής τους κληρονομιάς και μιας μοναδικής φυσικής ομορφιάς και μήνυμα προς τους Έλληνες, προτρέποντάς τους να υπερβούν ό,τι "αρνητικό επέφερε" η συμπεριφορά πολιτικών ενεργειών και να επενδύσουν στην "αγνή ελληνική καρδιά".

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/38-news/370-kampania-gia-ellhniko-tourismo-sthn-qtaims-skouearq-me-idiotiki-protoboulia


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!