Παρέλαση για την 25η Μαρτίου και στο Μόντρεαλ

Με τελετάρχη τον αντιδήμαρχο του Λαβάλ Βασίλη Αγγελόπουλο και πλήθος επισήμων του Κεμπέκ, του Καναδά και της ελληνικής παροικίας πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στη λεωφόρο Ζάν Ταλόν του Μόντρεαλ για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, όπου συνέρρευσε πλήθος κόσμου. Η δοξολογία στη μνήμη των πεσόντων τελέσθηκε πανηγυρικά στο ναό του Ευαγγελισμού στο Πάρκ Εξ...
Με τελετάρχη τον αντιδήμαρχο του Λαβάλ Βασίλη Αγγελόπουλο και πλήθος επισήμων του Κεμπέκ, του Καναδά και της ελληνικής παροικίας πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στη λεωφόρο Ζάν Ταλόν του Μόντρεαλ για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, όπου συνέρρευσε πλήθος κόσμου. Η δοξολογία στη μνήμη των πεσόντων τελέσθηκε πανηγυρικά στο ναό του Ευαγγελισμού στο Πάρκ Εξτένσιον παρουσία του δημάρχου του Ζεράλντ Τραμπλέ και άλλων επισήμων.

Στην παρέλαση έδωσαν δυναμικά το "παρών", ελληνικά σχολεία, εθνικοτοπικοί σύλλογοι και βετεράνοι. Παρόντες ήταν ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Μόντρεαλ Θάνος Καφόπουλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μοντρεάλ Βασίλης Μπαλαμπάνος,ο ομοσπονδιακός βουλευτής Τζάστιν Τρουντό, ο βουλευτής της Εθνοσυνέλευσης του Κεμπέκ Τζέρρυ Σκλαβούνος , οι δημοτικές σύμβουλοι Μάιρη Ντέρος και Ελεν Φωτόπουλος καθώς και άλλοι επίσημοι.

Στη συνέχεια, ο κόσμος πήγε στους εθνικοτοπικούς συλλόγους για να φάει την πατροπαράδοτη σκορδαλιά με το μπακαλιάρο, ενώ από την Ελληνική Κοινότητα του Μόντρεαλ, κατά την προξενική δεξίωση, τιμήθηκαν ο Ορφέας Βοσνιάδης ως Ελληνας της Χρονιάς και ο δήμαρχος του Λαβάλ Ζιλ Βαγιανκούρ ως Φιλέλληνας της Χρονιάς, σε μια εκδήλωση όπου γιορτάζονται παράλληλα τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/38-news/368-parelash-gia-thn-25h-martiou-kai-sto-montreal


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!