Επαφές αντιπροσωπείας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Γερμανία

Πενθήμερο επαφών με αξιωματούχους της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης της Γερμανίας και με παράγοντες τουρισμού της χώρας θα έχει η αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με επικεφαλής τον περιφερειάρχη, κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, που θα επισκεφθεί τη Γερμανία από τη Δευτέρα 26 έως την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012. Στόχος της επίσκεψης είναι η επαναβεβαίω...
Πενθήμερο επαφών με αξιωματούχους της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης της Γερμανίας και με παράγοντες τουρισμού της χώρας θα έχει η αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με επικεφαλής τον περιφερειάρχη, κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, που θα επισκεφθεί τη Γερμανία από τη Δευτέρα 26 έως την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012.

Στόχος της επίσκεψης είναι η επαναβεβαίωση της φιλίας και της εμπιστοσύνης μεταξύ των δυο λαών, έτσι ώστε η Ελλάδα να παραμείνει ένας από τους βασικούς τουριστικούς προορισμούς των Γερμανών.

Στην αντιπροσωπεία μετέχουν, επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και πρώην γενικός γραμματέας Τουρισμού, κ. Γιώργος Πουσσαίος, ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Φώτης Xατζηδιάκος και οι πρόεδροι των Ενώσεων Ξενοδόχων Ρόδου, κ.κ. Αντώνης Καμπουράκης και Νάξου και Μανώλης Σέργης.

“Στόχος μας είναι να διαβεβαιώσουμε τους Γερμανούς ότι εξακολουθούμε να είμαστε φιλόξενος και ασφαλής προορισμός και μέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία”, τόνισε ο κ. Μαχαιρίδης.

Την ελληνική αντιπροσωπεία θα υποδεχτεί ο διευθυντής του Ιδρύματος Ελληνικού Πολιτισμού της Γερμανίας, ενώ ο κύκλος επαφών θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Δευτέρας, 26 Μαρτίου, με τον υφυπουργό Εργασίας της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης, Hans- Joachim Fuchtel.

Την Τρίτη 27 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον επικεφαλής βουλευτή της Επιτροπής Τουρισμού του γερμανικού Κοινοβουλίου, Klaus Brahmig. Να σημειωθεί ότι ο κ. Brahmig είχε πραγματοποιήσει ένα χρόνο πριν επίσκεψη στη Σύρο, στο πλαίσιο των συναντήσεων που είχε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με γερμανική αντιπροσωπεία για τον τουρισμό.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρα, η αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του Τμήματος Διεθνούς Τουριστικής Πολιτικής του Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Haeusler και άλλα στελέχη του υπουργείου, ενώ το απόγευμα θα επισκεφθούν το Konrad Adenauer Stiftung (KAS-Foundation).

Για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Ernst Burgbacher, Επίτροπο Τουρισμού του Υπουργείου Οικονομικών και Τεχνολογίας.

Την επόμενη μέρα (Πέμπτη) η αντιπροσωπεία θα μεταβεί στο Κίελο, όπου θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με παράγοντες του τουρισμού και τις τοπικές αρχές.

Το πρωί της Παρασκευής θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στην ελληνική Πρεσβεία στο Βερολίνο. Ο περιφερειάρχης, οι αντιπεριφερειάρχες και οι πρόεδροι των Ενώσεων Ξενοδόχων πρόκειται να επιστρέψουν στην Ελλάδα το απόγευμα της ίδιας μέρας.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/38-news/366-epafes-antiprosopeias-ths-perifereias-notiou-aigaiou-sth-germania


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!