Συνάντηση του Γ. Τσακίρη με τον Γ. Νικητιάδη για τις κρατήσεις του εξωτερικού

Με τον πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γιώργο Τσακίρη συναντήθηκε χθες ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία του κ. Νικητιάδη, εξετάστηκαν τα προβλήματα που καταγράφονται στον τομέα των κρατήσεων στη Γερμανία, τη Βρετανία και σε άλλες σημαντικές ευρωπαϊκές...
Με τον πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γιώργο Τσακίρη συναντήθηκε χθες ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία του κ. Νικητιάδη, εξετάστηκαν τα προβλήματα που καταγράφονται στον τομέα των κρατήσεων στη Γερμανία, τη Βρετανία και σε άλλες σημαντικές ευρωπαϊκές αγορές, καθώς και οι τρόποι με τους οποίους πρέπει να τα αντιμετωπίσει η Πολιτεία σε συνεργασία με τους ιδιωτικούς φορείς.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού ενημέρωσε τον πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος για τις ενέργειες της Πολιτείας, προκειμένου να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα στις σημαντικές, για τον τουρισμό μας, ευρωπαϊκές αγορές και ειδικότερα για τις άμεσες κινήσεις που αφορούν στη Γερμανία και στη Βρετανία. Ο κ. Τσακίρης συμφώνησε με τη στρατηγική που υιοθετείται για τη διαχείριση της μείωσης των κρατήσεων που καταγράφεται σε αυτές τις χώρες και ζήτησε από τον κ. Νικητιάδη  να διασφαλιστούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για την άμεση προβολή και ενίσχυση του τουριστικού μας προϊόντος καθώς και να ληφθούν εγκαίρως μέτρα για την Αθήνα.

Αντικείμενο ενδελεχούς συζήτησης ήταν το πως διαμορφώνεται η τουριστική κίνηση στην πρωτεύουσα στο πρώτο τρίμηνο του 2012 και οι προοπτικές και τα προβλήματα της νέας τουριστικής περιόδου. Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού επεσήμανε τις επιπτώσεις που έχουν στους δυνητικούς επισκέπτες οι εικόνες των επεισοδίων και της καμένης γερμανικής σημαίας που έκαναν το γύρο του κόσμου.

ΠΗΓΗ:traveldailynews.gr

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/38-news/363-sunanthsh-tou-g-tsakirh-me-ton-g-nikhtiadh-gia-tis-kratiseis-tou-eksoterikou


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!