Έκθεση Taste of Greece στις Βρυξέλλες

Στην έκθεση Taste of Greece, η οποία εγκαινιάστηκε στον χώρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις 20 Μαρτίου, παρευρέθηκε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Πέτρος Αλιβιζάτος, ο οποίος στον χαιρετισμό του επεσήμανε ότι "οι δυνατότητες της ελληνικής γαστρονομίας, ως τουριστικού προϊόντος δεν έχουν ακόμη αξιοποιηθεί, όσο θα έπρεπε. Τα ελληνικά προϊό...
Στην έκθεση Taste of Greece, η οποία εγκαινιάστηκε στον χώρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις 20 Μαρτίου, παρευρέθηκε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Πέτρος Αλιβιζάτος, ο οποίος στον χαιρετισμό του επεσήμανε ότι "οι δυνατότητες της ελληνικής γαστρονομίας, ως τουριστικού προϊόντος δεν έχουν ακόμη αξιοποιηθεί, όσο θα έπρεπε. Τα ελληνικά προϊόντα διαθέτουν μια δυσεύρετη ποιότητα την οποία αναζητούν οι επισκέπτες όταν βρίσκονται στην Ελλάδα, αλλά και στα ράφια των τοπικών σούπερ μάρκετ στην πατρίδα τους. Πρόκειται για μια ευκαιρία ανάπτυξης που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε στρατηγικά" τόνισε χαρακτηριστικά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντόνιο Ταγιάνι, αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για ζητήματα επιχειρηματικότητας και Τουρισμού καθώς και ο Τζόζεφ Ντολ, πρόεδρος του EEP Group στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις Βρυξέλλες, ο κ. Αλιβιζάτος είχε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Α. Ταγιάνι, ο οποίος του μίλησε με ενθουσιασμό για τις προσπάθειες της Ελλάδας και διαβεβαίωσε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στηρίζει και θα εξακολουθήσει να στηρίζει τη χώρα μας.

Ακόμη εξέφρασε την πίστη του ότι ο ελληνικός τουρισμός είναι ένας τομέας που διαθέτει τις δυνατότητες για βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη. Τέλος επιβεβαίωσε στον κ. Αλιβιζάτο την προγραμματισμένη επίσκεψή του στην Ελλάδα στις 20 Απριλίου, όπου θα συζητηθούν τα νέα προγράμματα χρηματοδότησης για τον τουρισμό.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στη φωτογραφία, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Πέτρος Αλιβιζάτος (αριστερά), με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για ζητήματα επιχειρηματικότητας και τουρισμού κ. Antonio Tajiani, στα εγκαίνια της έκθεσης “Taste of Greece” στις Βρυξέλλες.

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/38-news/360-ekthesh-qtaste-of-greeceq-stis-brukselles


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!