Κυκλοφορεί από τα ΕΛΤΑ ειδική σειρά γραμματοσήμων με τίτλο 'Αγιον 'Ορος 'Αθω - Καθολικά Ιερών Μονών

Μια νέα ειδική αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων με τίτλο «Άγιον Όρος Άθω - Καθολικά Ιερών Μονών ΙΙ» κυκλοφορεί από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ). Στη σειρά παρουσιάζονται τα καθολικά των Ιερών Μονών Κουτλουμουσίου, Παντοκράτορος, Ξηροποτάμου, Ζωγράφου και Δοχειαρίου, που προσάρμοσε σε γραμματόσημα η Μυρσίνη Βαρδοπούλου.Η σειρά αποτελείται από πέ...
Μια νέα ειδική αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων με τίτλο «Άγιον Όρος Άθω - Καθολικά Ιερών Μονών ΙΙ» κυκλοφορεί από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ).

Στη σειρά παρουσιάζονται τα καθολικά των Ιερών Μονών Κουτλουμουσίου, Παντοκράτορος, Ξηροποτάμου, Ζωγράφου και Δοχειαρίου, που προσάρμοσε σε γραμματόσημα η Μυρσίνη Βαρδοπούλου.

Η σειρά αποτελείται από πέντε γραμματόσημα διαστάσεων 40x40 χιλ. Τα γραμματόσημα της σειράς θα διατίθενται από τα ταχυδρομικά καταστήματα έως τις 19 Μαρτίου 2013, εκτός κι αν εξαντληθούν νωρίτερα.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/38-news/356-kukloforei-apo-ta-elta-eidiki-seira-grammatosimon-me-titlo-qagion-oros-atho-katholika-ieron-monon


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!