Εορτασμός της εθνικής επετείου στο Μόντρεαλ

Με δύο δεξιώσεις, μία στο Δημαρχείο του Μόντρεαλ και μία στο Δημαρχείο του Λαβάλ, θα ξεκινήσει ο εορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, η οποία περιλαμβάνει κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Ηρώων του Λαβάλ και τη μεγαλειώδη παρέλαση στη λεωφόρο Ζαν Ταλόν του Μόντρεαλ. Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις θα εγκαινιασθούν με δεξίωση στο δημαρχείο τ...
Με δύο δεξιώσεις, μία στο Δημαρχείο του Μόντρεαλ και μία στο Δημαρχείο του Λαβάλ, θα ξεκινήσει ο εορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, η οποία περιλαμβάνει κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Ηρώων του Λαβάλ και τη μεγαλειώδη παρέλαση στη λεωφόρο Ζαν Ταλόν του Μόντρεαλ.

Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις θα εγκαινιασθούν με δεξίωση στο δημαρχείο του Μοντρεάλ την Παρασκευή. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Ηρώων του Λαβάλ το Σάββατο το μεσημέρι, ενώ στη συνέχεια ο δήμαρχος του Λαβάλ θα δεξιωθεί τους παράγοντες της ελληνικής ομογένειας.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με τη δοξολογία της Κυριακής στο ναό του Ευαγγελισμού, ενώ μετά θα ακολουθήσει παρέλαση 3.000 μαθητών και μελών των εθνικοτοπικών συλλόγων στην «ελληνοκρατούμενη» λεωφόρο Ζαν Ταλόν, όπου αναμένεται να συρρεύσει πλήθος κόσμου.

Ο εορτασμός της εθνικής επετείου θα «κλείσει» με τη δεξίωση του γενικού προξένου Θάνου Καφόπουλου, στην Ελληνική Κοινότητα Μείζονος Μόντρεαλ. Οι εθνικοτοπικοί σύλλογοι ετοιμάζουν την πατροπαράδοτη σκορδαλιά με μπακαλιάρο, για να προσφέρουν στα μέλη τους, το μεσημέρι της Κυριακής.

ΠΗΓΗ:Ι.Φραγκούλη/ΑΠΕ=ΜΠΕ

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/38-news/352-eortasmos-ths-ethnikis-epeteiou-sto-montreal


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!