Συμμετοχή της Ελλάδας στη διεθνή έκθεση κρουαζιέρας στο Μαϊάμι

«Η εξαγγελθείσα απελευθέρωση του καμποτάζ θα είναι γεγονός τις προσεχείς ημέρες, δημιουργώντας ένα φιλικότερο και ελκυστικότερο περιβάλλον για τη δραστηριοποίηση εταιρειών στην χώρα μας», τόνισε ο γενικός γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής, Θάνος Πάλλης, ο οποίος παρουσίασε την κυβερνητική πολιτική για την κρουαζιέρα, σε ειδική εκδήλωση τη...
«Η εξαγγελθείσα απελευθέρωση του καμποτάζ θα είναι γεγονός τις προσεχείς ημέρες, δημιουργώντας ένα φιλικότερο και ελκυστικότερο περιβάλλον για τη δραστηριοποίηση εταιρειών στην χώρα μας», τόνισε ο γενικός γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής, Θάνος Πάλλης, ο οποίος παρουσίασε την κυβερνητική πολιτική για την κρουαζιέρα, σε ειδική εκδήλωση της ελληνικής αντιπροσωπίας, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης-συνάντησης του κλάδου της κρουαζιέρας, που πραγματοποιείται στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών, από τις 12 μέχρι σήμερα, 15 Μαρτίου.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου, αναφέρεται πως ο κ. Πάλλης υπογράμμισε ότι διατάξεις όπως η κατάργηση του ελάχιστου χρόνου παραμονής στους λιμένες και η απελευθέρωση των μικρής κλίμακας λιμενικών έργων από γραφειοκρατικές καθυστερήσεις σχολιάστηκαν θετικά από τους εκπροσώπους των μεγαλύτερων εταιρειών κρουαζιέρας.

Επιπλέον, ο γενικός γραμματέας επισήμανε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η εφαρμογή του συστήματος κράτησης, με έμφαση στην υιοθέτηση των διεθνών πρακτικών και δεσμεύθηκε για την έγκαιρη οριστικοποίηση των τιμολογιακών πολιτικών των ελληνικών λιμένων κρουαζιέρας.

Από την πλευρά τους, εκπρόσωποι μεγάλων εταιρειών κρουαζιέρας επανέλαβαν την επιθυμία τους να ενεργοποιηθούν με περισσότερες κρουαζιέρες σε ένα σταθερό θεσμικό πλαίσιο, ενώ σημείωσαν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στη λειτουργία τερματικών σταθμών κρουαζιέρας μέσω παραχωρήσεων.

Η φετινή παρουσία της Ελλάδας στην έκθεση, με την ενιαία συμμετοχή στο Εθνικό Περίπτερο των κύριων φορέων της κρουαζιέρας στη χώρα μας, δηλαδή του ΕΟΤ και της ΕΛΙΜΕ, κρίνεται «ιδιαίτερα πετυχημένη», μέσω της ενεργής συμμετοχής του ΕΟΤ στην προετοιμασία, δημοσιοποίηση και προβολή αυτής της προσπάθειας, συμβάλλοντας κατ' αυτό το τρόπο στην καλύτερη και αποτελεσματικότερη παρουσίαση των σημείων ενδιαφέροντος για την κρουαζιέρα (χερσαίοι προορισμοί και λιμάνια υποδοχής των κρουαζιερόπλοιων) και ταυτόχρονα στην οικονομικότερη διοργάνωση της συμμετοχής.

Τέλος, στο Εθνικό Περίπτερο συμμετείχαν επίσης τα λιμάνια του Πειραιά, της Πάτρας, της Κέρκυρας, του Ηρακλείου, του Βόλου, της Ηγουμενίτσας, της Καβάλας Χανίων και της Κεφαλονιάς.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/38-news/344-summetoxi-ths-elladas-sth-diethni-ekthesh-krouazieras-sto-maiami


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!