ΚΑΛΥΜΝΑΚΙ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΗ: 6η Ολυμπιάδα Μαθηματικών για φοιτητές Πολυτεχνικών Σχολών

6 μετάλλια στην Μαθηματική Ολυμπιάδα κατέκτησαν φοιτητές της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός απευθυνόταν αποκλειστικά σε φοιτητές Πολυτεχνικών Σχολών.Διεξήχθη λοιπόν στοBlagoevgrad της Βουλγαρίας η 6η Ολυμπιάδα Μαθηματικών για φοιτητές Πολυτεχνικών Σχολών, Τμημάτων Μαθηματικών και Πληροφορικής, των Πανεπιστημίων της Νοτιανα...

6 μετάλλια στην Μαθηματική Ολυμπιάδα κατέκτησαν φοιτητές της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός απευθυνόταν αποκλειστικά σε φοιτητές Πολυτεχνικών Σχολών.


Διεξήχθη λοιπόν στοBlagoevgrad της Βουλγαρίας η 6η Ολυμπιάδα Μαθηματικών για φοιτητές Πολυτεχνικών Σχολών, Τμημάτων Μαθηματικών και Πληροφορικής, των Πανεπιστημίων της Νοτιανατολικής Ευρώπης (SEEMOUS 2012 South-Eastern European Mathematical Olympiad for University), με τους φοιτητές από το Πολυτεχνείο Ξάνθης, να κάνουν υπερήφανη την χώρα μας.
Πιο συγκεκριμένα λοιπόν η Πολυτεχνική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, απαρτίζεται με έξι φοιτητές και τον υπεύθυνο καθηγητή Βασίλη Παπαδόπουλο, ο οποίος προετοίμασε τους νέους σε θέματα εξειδικευμένων μαθηματικών γνώσεων. Οι φοιτητές είναι οι εξής:
1) Αργυρός Χρήστος (Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών)
2) Καραμπίνης Ιωάννης (Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών)
3) Λέκκας Σωτήριος(Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών)
4) Μπαλαλής Δημήτριος (Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών)
5) Σταθακοπούλου Ελπινίκη (Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών)
6) Συκαρά Σταυρούλα (Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών)

Η συγκεκριμένη ομάδα αγωνίστηκε απέναντι σε άριστους φοιτητές Πανεπιστημίων από χώρες με αρκετά μεγάλη παράδοση στα Μαθηματικά, κατακτώντας έξι χάλκινα μετάλλια.

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/kalymnos-weekly/343-kalumnaki-me-diakrish-6h-olumpiada-mathhmatikon-gia-foithtes-polutexnikon-sxolon


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!