ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ Η ΖΩΓΡΑΦΑΚΗ ΤΟΥ ΚΑΖΩΝΗ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Μια ακόμα εξαιρετική διάκριση για τον Α.Σ. Καζωνη Καλύμνου, με την αθλήτρια του συλλόγου Μαρία Ζωγραφακη να παίρνει την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου.Στην  2η   θέση στα 4.000 μ. κατετάγη η αθλήτρια του Α.Σ.ΚΑΖΩΝΗ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Μαρία Ζωγραφακη , στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου, και με την νίκη της αυτή η αθλήτρια του Νικόλ...

Μια ακόμα εξαιρετική διάκριση για τον Α.Σ. Καζωνη Καλύμνου, με την αθλήτρια του συλλόγου Μαρία Ζωγραφακη να παίρνει την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου.

Στην  2η   θέση στα 4.000 μ. κατετάγη η αθλήτρια του Α.Σ.ΚΑΖΩΝΗ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Μαρία Ζωγραφακη , στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου, και με την νίκη της αυτή η αθλήτρια του Νικόλα Κορφια εντάχθηκε στην εθνική ομάδα της Ελλάδας και θα ταξιδέψει τέλος του μήνα , για την Προυσσα της Τουρκίας.

Συγχαρητήρια στην Μαρία Ζωγραφακη και στον προπονητή της Νικόλα Κορφια , που για ακόμα μια φορά μέλος της αθλητικής οικογένειας της Καλύμνου , θα εκπροσώπηση το νησί μας και την Χώρα μας , σε μια μεγάλη εκδήλωση , δείγμα της καλής δουλειάς που γίνεται στον κλασσικό αθλητισμό στην Καλυμνο.

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/kalymnos-weekly/342-me-thn-galanoleukh-h-zografakh-tou-kazonh-kalumnou


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!