Επεξεργασία ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ Η “ΒLUE STAR ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

Κανονικά θα προσεγγίζουν τα πλοία της "ΒLUE STAR" στην Κάλυμνο , και μάλιστα άμεσα πριν το Πάσχα, μετά και από μικροπαρεμβασεις  που θα χρειαστεί να εκτελεστούν  στο μόλο , για την ακόμα πιο ασφαλέστατη προσέγγιση των πλοίων.Εργασίες οι οποίες δεν θα ξεπερνούν το χρονικό διάστημα της μιας εβδομάδας, ενώ στα δρομολόγια της "ΒLUE STAR" προς τα Δωδεκ...

Κανονικά θα προσεγγίζουν τα πλοία της "ΒLUE STAR" στην Κάλυμνο , και μάλιστα άμεσα πριν το Πάσχα, μετά και από μικροπαρεμβασεις  που θα χρειαστεί να εκτελεστούν  στο μόλο , για την ακόμα πιο ασφαλέστατη προσέγγιση των πλοίων.

Εργασίες οι οποίες δεν θα ξεπερνούν το χρονικό διάστημα της μιας εβδομάδας, ενώ στα δρομολόγια της "ΒLUE STAR" προς τα Δωδεκάνησα η  Κάλυμνος θα είναι ο πρώτος σταθμός.

Αυτή ήταν η πρώτη αναφορά του δημάρχου κ. Δ. Διακομιχαλη, καθώς κατέφθασε στην Κάλυμνο , μετά την συνάντηση που είχε με στελέχη της ναυτιλιακής εταιρείας

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/kalymnos-weekly/341-epeksergasia-prin-to-pasxa-h-blue-starq-sthn-kalumno


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!