Γαλλοφωνία.Πολιτισμός και Αλληλεγγύη ήμερα στην ΕΡΑ Ηρακλείου

"Γαλλοφωνία.Πολιτισμός και Αλληλεγγύη" είναι το θέμα που θα απασχολήσει την εκπομπή ΚΡΗΤΗ-ΕΥΡΩΠΗ η οποία θα μεταδοθεί από τις συχνότητες και το διαδίκτυο της ΕΡΑ Ηρακλείου, την Πέμπτη 15 Μαρτίου 5-6 το απόγευμα.Καλεσμένοι: Η κ. Αρετή Βουράκη, πρόεδρος του συλλόγου Πτυχιούχων Γαλλικής Φιλολογίας Νομού Ηρακλείου. Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Ομηρος...

"Γαλλοφωνία.Πολιτισμός και Αλληλεγγύη" είναι το θέμα που θα απασχολήσει την εκπομπή ΚΡΗΤΗ-ΕΥΡΩΠΗ η οποία θα μεταδοθεί από τις συχνότητες και το διαδίκτυο της ΕΡΑ Ηρακλείου, την Πέμπτη 15 Μαρτίου 5-6 το απόγευμα.

Καλεσμένοι: Η κ. Αρετή Βουράκη, πρόεδρος του συλλόγου Πτυχιούχων Γαλλικής Φιλολογίας Νομού Ηρακλείου. Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Ομηρος-Αλέξανδρος Θεολογίτης και γαλλόφωνοι μαθητές Ηρακλείου.Ο κ. Jose-Manuel Lamarque, δημοσιογράφος του γαλλικού δημόσιου ραδιοφώνου Radio France,και υπεύθυνος του τρίγλωσσου ιστολογίου "Help the Greek People =Να βοηθήσομε τον ελληνικό λαό" και η κ. Catherine Teuler, υπεύθυνη διδασκαλίας των νέων ελληνικών εξ αποστάσεως στην γαλλική εκπαίδευση.

Αφορμή για την εκπομπή έδωσε το δεκαήμερο Γαλλοφωνίας, που οργανώνει ο σύλλογος Πτυχιούχων Γαλλικής Φιλολογίας με την ευκαιρία της "Παγκόσμιας Ημέρας Γαλλοφωνίας" η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Μαρτίου και οι κινητοποιήσεις αλληλεγγύης προς την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό από Γάλλους φίλους μας.

Τι είναι η γαλλοφωνία. Σε ποιους απευθύνεται; Ποιοι συμμετέχουν; Ποιες εκδηλώσεις και που θα πραγματοποιηθούν αυτό το δεκαήμερο; Ποια είναι η ανταπόκριση;Ποιοι συμμετέχουν; Πως εκφράζεται η φιλία μεταξύ των δυο λαών στην Γαλλία και στην Ελλάδα; Πως είδε ο γαλλικός τύπος την ελληνική κρίση; Τι λένε οι φίλοι μας οι Γάλλοι; κ.α.

Η εκπομπή παράγεται και παρουσιάζεται από το δημοσιογράφο Ηρακλή Γαλανάκη.

Η εκπομπή μεταδίδεται στa FM από τους πομπούς του Ηρακλείου στα 97.5, του Χάρακα στα 105.6 και από το διαδίκτυο http://tvradio.ert.gr/radio/ liveradio/ irakleio.asp

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/worwide-kalymnians/parikiaka-nea/338-qgallofoniapolitismos-kai-allhlegguhq-imera-sthn-era-hrakleiou-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!