Έκθεση ελληνικών φαγητών και ποτών στην Καμπέρα της Αυστραλίας

Γεύσεις και χρώματα από την Ελλάδα θα πλημμυρίσουν την Καμπέρα, με στόχο την προβολή στην Αυστραλία των ελληνικών φαγητών και ποτών. Πρόκειται για μια θαυμάσια πρωτοβουλία της Ελληνικής Λέσχης Καμπέρας με τίτλο ''Φεστιβάλ Ελληνικών Γεύσεων 20 Μαρτίου - 7 Απριλίου 2012'' που αρχίζει την Τρίτη. Περιλαμβάνει:''Η Ελλάδα μέσα από τα μάτια Αυστραλών ζ...
Γεύσεις και χρώματα από την Ελλάδα θα πλημμυρίσουν την Καμπέρα, με στόχο την προβολή στην Αυστραλία των ελληνικών φαγητών και ποτών. Πρόκειται για μια θαυμάσια πρωτοβουλία της Ελληνικής Λέσχης Καμπέρας με τίτλο ''Φεστιβάλ Ελληνικών Γεύσεων 20 Μαρτίου - 7 Απριλίου 2012'' που αρχίζει την Τρίτη.

Περιλαμβάνει:

''Η Ελλάδα μέσα από τα μάτια Αυστραλών ζωγράφων'': Μια έκθεση ζωγραφικής από Αυστραλούς ζωγράφους που επισκέφτηκαν την Ελλάδα πρόσφατα και ζωγράφισαν ελληνικά θέματα.

''Η Τραττορία ντύνεται ελληνικά'': Το γνωστό εστιατόριο θα σερβίρει νοστιμότατα ελληνικά φαγητά και γλυκά.

''Μπιστρό της Ελληνικής Λέσχης''. Το μπιστρό της Λέσχης δίνει την ευκαιρία στους πελάτες του να δοκιμάσουν ελληνικές γεύσεις.

''Δοκιμή Ελληνικών Κρασιών''.

Τα εγκαίνια του ''Φεστιβάλ Ελληνικών Γεύσεων'' θα γίνουν την Τρίτη 20 Μαρτίου από τον πρέσβη της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Αλέξιο Χριστόπουλο.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/38-news/336-ekthesh-ellhnikon-faghton-kai-poton-sthn-kampera-ths-australias


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!