Έκθεση με σπάνιες φωτογραφίες από τη Μάχη της Κρήτης στην Αυστραλία

Έκθεση με σπάνιες φωτογραφίες από την παρουσία των αυστραλιανών δυνάμεων στην Ελλάδα το 1941 κατά τις επιχειρήσεις των συμμαχικών δυνάμεων στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, λειτουργεί στο Σίδνεϊ και είναι ενταγμένη στο 30ο Ελληνικό Φεστιβάλ, που διοργανώνει η Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα. Εκτίθενται 54 φωτογραφίες, οι περισσότερες από τις οποίες για πρώτη...
Έκθεση με σπάνιες φωτογραφίες από την παρουσία των αυστραλιανών δυνάμεων στην Ελλάδα το 1941 κατά τις επιχειρήσεις των συμμαχικών δυνάμεων στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, λειτουργεί στο Σίδνεϊ και είναι ενταγμένη στο 30ο Ελληνικό Φεστιβάλ, που διοργανώνει η Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα. Εκτίθενται 54 φωτογραφίες, οι περισσότερες από τις οποίες για πρώτη φορά σε δημόσιο χώρο.

Οι διοργανωτές τις έχουν μεγεθύνει και στόχος είναι η έκθεση, αφού πρώτα περιοδεύσει σε άλλες αυστραλιανές πόλεις, να καταλήξει στην Κρήτη, όπως είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής, Τζέιμς Τζόρνταν.

''Πριν από 6-7 μήνες βάλαμε διαφήμιση στον αγγλόφωνο Τύπο ζητώντας από παλαιμάχους και τις οικογένειές τους να μας στείλουν φωτογραφίες από το πέρασμά τους στην Ελλάδα. Η ανταπόκριση ήταν συγκινητική- λάβαμε πάνω από 800 φωτογραφίες'' είπε ο κ. Τζόρνταν και πρόσθεσε: ''Το 2016, στην 75η επέτειος της Μάχης της Κρήτης, έχουμε σκεφθεί να στείλουμε την έκθεση εκεί, και μάλιστα να στεγαστεί μόνιμα, εάν βρεθεί ο κατάλληλος μουσειακός χώρος''.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/38-news/335-ekthesh-me-spanies-fotografies-apo-th-maxh-ths-kriths-sthn-australia


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!