Οι Δωδεκανήσιοι γιόρτασαν την 64η επέτειο της ενσωμάτωσης και στην Νέα Υόρκη

Οι εκδηλώσεις για την 64η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με τη μητέρα Ελλάδα, οι οποίες διοργανώθηκαν την Κυριακή στην Αστόρια - κατά κοινή ομολογία ήταν επιτυχημένες. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, ξεκίνησαν το πρωί με τη Δοξολογία και την Αρτοκλασία που τελέστηκαν στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Αστόριας και κορυφώθηκαν με τη...
Οι εκδηλώσεις για την 64η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με τη μητέρα Ελλάδα, οι οποίες διοργανώθηκαν την Κυριακή στην Αστόρια - κατά κοινή ομολογία ήταν επιτυχημένες.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, ξεκίνησαν το πρωί με τη Δοξολογία και την Αρτοκλασία που τελέστηκαν στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Αστόριας και κορυφώθηκαν με τη μεγαλειώδη εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πέτρος Γ. Πατρίδης».

Ο εορτασμός αυτής της επετείου, όπως επεσήμανε κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του ο Μανώλης Κασσώτης, έγινε για πρώτη φορά το 1950 και από τότε μέχρι και σήμερα οι εκδηλώσεις βελτιώνονται και αποκτούν μεγαλύτερη αίγλη.

ΠΗΓΗ:Εθνικός Κήρυκας

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/38-news/331-oi-dodekanisioi-giortasan-thn-64h-epeteio-ths-ensomatoshs-kai-sthn-nea-uorkh


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!