Με λαμπρότητα τιμήθηκε η επέτειος της ενσωμάτωσης και στην Αυστραλία

Με λαμπρότητα και μεγάλη συμμετοχή η Δωδεκανησιακή Ομοσπονδία Αυστραλίας τίμησε την 65η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου.Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων έγινε εκκλησιασμός στη μονή «Άξιον Εστί» του Νόρθκοτ της Μελβούρνης και κατάθεση στεφάνων στο ειδικό μνημείο έξω από τον ναό. Ακολούθησε εκδήλωση με αναφορές στο ιστορικό της ημέρας, παρουσίασ...
Με λαμπρότητα και μεγάλη συμμετοχή η Δωδεκανησιακή Ομοσπονδία Αυστραλίας τίμησε την 65η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου.Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων έγινε εκκλησιασμός στη μονή «Άξιον Εστί» του Νόρθκοτ της Μελβούρνης και κατάθεση στεφάνων στο ειδικό μνημείο έξω από τον ναό.

Ακολούθησε εκδήλωση με αναφορές στο ιστορικό της ημέρας, παρουσίαση μουσικής και χορών από τα Δωδεκάνησα.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Αυστραλοί πολιτικοί, εκπρόσωποι των εθνικών και θρησκευτικών Αρχών και άλλοι επίσημοι.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/38-news/322-me-lamprothta-timithhke-h-epeteios-ths-ensomatoshs-kai-sthn-australia


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!