Συναντήσεις της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών με δασκάλους στη Φλόριδα

Οι ομογενείς και αποσπασμένοι από την Ελλάδα εκπαιδευτικοί που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα σχολεία της Φλόριδας, είναι στις επάλξεις του καθήκοντος, επιτελώντας με αυταπάρνηση την εθνική αποστολή τους. Αυτό δήλωσε η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελλήνων Εκπαιδευτικών Αμερικής, Στέλλα Κοκόλη, που επισκέφθηκε αυτές τις μέρες σχολεία της Φλόριδας...
Οι ομογενείς και αποσπασμένοι από την Ελλάδα εκπαιδευτικοί που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα σχολεία της Φλόριδας, είναι στις επάλξεις του καθήκοντος, επιτελώντας με αυταπάρνηση την εθνική αποστολή τους.

Αυτό δήλωσε η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελλήνων Εκπαιδευτικών Αμερικής, Στέλλα Κοκόλη, που επισκέφθηκε αυτές τις μέρες σχολεία της Φλόριδας, συζήτησε με τους δασκάλους, κυρίως τους αποσπασμένους, για τα προβλήματά τους, ενώ μιλώντας σε εκδηλώσεις ομογενειακών συλλόγων τόνισε τη σημασία διατηρήσεως της ελληνικής γλώσσας.

ΠΗΓΗ:Εθνικός κήρηξ/Σταύρος Μαρμαρινός

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/38-news/318-sunantiseis-ths-omospondias-ekpaideutikon-me-daskalous-sth-florida


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!