Προβολή του ελληνικού τουρισμού σε διεθνή τουριστική έκθεση της Αυστραλίας

Το Γραφείο ΕΟΤ Αυστραλίας - Ν. Ζηλανδίας, με στόχο την τουριστική προβολή της Ελλάδας στο κοινό της Αυστραλίας, πρόκειται να λάβει μέρος, με δικό του περίπτερο, στη διεθνή τουριστική έκθεση Sydney Holiday & Travel Show 2012, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 24 - 25 Μαρτίου 2012 στο Royal Hall of Industries, Fox Studios, Moore Park....
Το Γραφείο ΕΟΤ Αυστραλίας - Ν. Ζηλανδίας, με στόχο την τουριστική προβολή της Ελλάδας στο κοινό της Αυστραλίας, πρόκειται να λάβει μέρος, με δικό του περίπτερο, στη διεθνή τουριστική έκθεση Sydney Holiday & Travel Show 2012, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 24 - 25 Μαρτίου 2012 στο Royal Hall of Industries, Fox Studios, Moore Park.

Σημειώνεται ότι στο περίπτερο του ΕΟΤ συμμετέχουν η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (Κέρκυρα, Παξοί, Λευκάδα, Μεγανήσι, Κεφαλονιά, Ιθάκη, και Ζάκυνθος) καθώς και το ταξιδιωτικό πρακτορείο Travel Plan.

Στην εν λόγω έκθεση, οι επισκέπτες του περιπτέρου του ΕΟΤ, μεταξύ άλλων, θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν συμβουλές και ιδέες για τις επόμενες εξορμήσεις και τα ταξίδια τους στην Ελλάδα, να ενημερωθούν για τις τουριστικές δυνατότητες που προσφέρει η χώρα μας καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά και να προμηθευτούν πλούσιο έντυπο, ενημερωτικό υλικό και ταξιδιωτικούς οδηγούς από διάφορους ελληνικούς προορισμούς.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/38-news/312-proboli-tou-ellhnikou-tourismou-se-diethni-touristiki-ekthesh-ths-australias


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!