Συναυλία Πρωτοψάλτη και Κορκολή στο Συνεδριακό κέντρο Halic της Κωνσταντινούπολης

«Ένα πιάνο, Μία φωνή», είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης με την γνωστή τραγουδίστρια Άλκηστη Πρωτοψάλτη και το μουσικό και συνθέτη Στέφανο Κορκολή, που δόθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Halic της Κωνσταντινούπολης.Η συναυλία, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει τον περασμένο Οκτώβριο με αφορμή την συμπλήρωση των είκοσι ετών από της αναρρήσεως του Ο...
«Ένα πιάνο, Μία φωνή», είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης με την γνωστή τραγουδίστρια Άλκηστη Πρωτοψάλτη και το μουσικό και συνθέτη Στέφανο Κορκολή, που δόθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Halic της Κωνσταντινούπολης.Η συναυλία, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει τον περασμένο Οκτώβριο με αφορμή την συμπλήρωση των είκοσι ετών από της αναρρήσεως του Οικουμενικού Πατριάρχη στον Οικουμενικό θρόνο και η οποία είχε αναβληθεί εξαιτίας έκτακτων γεγονότων, πραγματοποιήθηκε τελικά την ημέρα του εορτασμού της Ορθοδοξίας στο πλαίσιο της καθιερωμένης μουσικής εκδήλωσης που πραγματοποιεί κάθε χρόνο την ίδια μέρα το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Παραβρέθηκαν ιεράρχες του Θρόνου, ο Πρέσβης κ. Χρυσανθόπουλος, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Πόλη, Νίκος Ματθιουδάκης, η Πρόξενος της Ελλάδας στην Αδριανούπολη, Αικατερίνη Βαρβαρίγου, αλλά και πλήθος ομογενών και επισκεπτών, που ξεπερνούσαν τα 700 άτομα. Οι δύο καλλιτέχνες συνεπήραν με την ερμηνεία τους το κοινό, το οποίο τους χειροκρότησε με ενθουσιασμό.

Την εκδήλωση προλόγισε ο π. Δοσίθεος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στην καλλιτεχνική πορεία των δύο μουσικών.

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, μιλώντας στο τέλος της εκδήλωσης, αναφέρθηκε στο θρίαμβο της Ορθοδοξίας και στον πανηγυρικό χαρακτήρα της ημέρας αυτής, και ανέλυσε τον λόγο για τον οποίο παρόμοιες εκδηλώσεις δεν έρχονται σε αντίθεση με

τα αισθήματα κατανύξεως και πένθους από τη Μεγάλη Σαρακοστή. Καλωσόρισε τους δύο επιφανείς καλλιτέχνες και ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση της μουσικής αυτής παράστασης.

Χορηγοί της εκδήλωσης, υπό τον συντονισμό του Συνδέσμου Ρωμαίικων Κοινοτικών Ιδρυμάτων, ήταν οι Ολυμπιακές Αερογραμμές και το Halic Kongre Merkezi.

Πηγή: Φως Φαναρίου

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/38-news/311-sunaulia-protopsalth-kai-korkoli-sto-sunedriako-kentro-halic-ths-konstantinoupolhs


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!