Καμιά διαπραγμάτευση για τουριστική βίζα με δικαίωμα εργασίας δηλώνει η πρέσβης της Αυστραλίας

Η Αυστραλία προς το παρόν δεν διαπραγματεύεται με την Ελλάδα για τη σύναψη διακρατικής συμφωνίας τουριστικής βίζας με δικαίωμα εργασίας.Τη δήλωση έκανε στο «Νέο Κόσμο» η πρέσβης της Αυστραλίας στην Αθήνα, κ. Τζένη Μπλούμφιλντ.Η δήλωση της αναμένεται να προκαλέσει σχετικές αντιδράσεις μιας και είχε καλλιεργηθεί η εντύπωση, τόσο από ελληνικής όσο κα...
Η Αυστραλία προς το παρόν δεν διαπραγματεύεται με την Ελλάδα για τη σύναψη διακρατικής συμφωνίας τουριστικής βίζας με δικαίωμα εργασίας.Τη δήλωση έκανε στο «Νέο Κόσμο» η πρέσβης της Αυστραλίας στην Αθήνα, κ. Τζένη Μπλούμφιλντ.Η δήλωση της αναμένεται να προκαλέσει σχετικές αντιδράσεις μιας και είχε καλλιεργηθεί η εντύπωση, τόσο από ελληνικής όσο και από αυστραλιανής πλευράς, πως σύντομα θα υπογραφόταν η σχετική συμφωνία.

Μιλώντας στο «Νέο Κόσμο», η κ. Μπλούμφιλντ, μίλησε για το μεταναστευτικό -επαναλαμβάνοντας ότι είναι «μηδαμινός» ο αριθμός των Ελλήνων που μεταναστεύουν στην Αυστραλία- αλλά και για την ανάγκη βελτίωσης των εμπορικών και πολιτιστικών σχέσεων μεταξύ των δυο χωρών.

"Παρ' ότι υπήρξε αυξημένο ενδιαφέρον για τα μεταναστευτικά προγράμματα της Αυστραλίας, αυτό δεν μεταφράστηκε σε κάποια σημαντική αύξηση του αριθμού των αιτήσεων για μόνιμη επαγγελματική βίζα" είπε.

Η κ. Μπλουμφιλντ σημείωσε ότι οι δύο χώρες συνεργάζονται στενά στον τομέα της ναυτιλίας. Ελληνικά πλοία μεταφέρουν αυστραλιανά εξαγώγιμα προϊόντα, ειδικά στους τομείς της ενέργειας και των ορυκτών, στην Ασία και σε άλλες σημαντικές αγορές, συνεισφέροντας έτσι στην ευημερία της Αυστραλίας.

ΠΗΓΗ:Σ.Χατζημανώλης/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/38-news/306-kamia-diapragmateush-gia-touristiki-biza-me-dikaioma-ergasias-dhlonei-h-presbhs-ths-australias


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!