Συναυλία κλασικής μουσικής στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου

Συναυλία κλασικής μουσικής, στην αίθουσα της Όπερας της Αλεξάνδρειας «Sayed Darwish», διοργανώνουν το Σάββατο, 10 Μαρτίου, το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στην Αλεξάνδρεια και η Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού (ΕΙΠ), παράρτημα Αλεξανδρείας. Η πρώτη υψηλού επιπέδου και αισθητικής εκδήλωση της Όπερας...
Συναυλία κλασικής μουσικής, στην αίθουσα της Όπερας της Αλεξάνδρειας «Sayed Darwish», διοργανώνουν το Σάββατο, 10 Μαρτίου, το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στην Αλεξάνδρεια και η Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού (ΕΙΠ), παράρτημα Αλεξανδρείας.

Η πρώτη υψηλού επιπέδου και αισθητικής εκδήλωση της Όπερας, μετά από ένα και περισσότερο χρόνο, σηματοδοτεί με τον πιο δημιουργικό και καλαίσθητο τρόπο την διαχρονική φιλία μεταξύ των λαών της Αιγύπτου και της Ελλάδος, ισχυρό «συστατικό» της οποίας είναι η ελληνική παρουσία στην Αλεξάνδρεια. Ως γνωστόν ο Ελληνισμός της πόλης, που ίδρυσε ο Μέγας Αλέξανδρος, αποτελεί διαχρονικό, ενεργό και ζωντανό κύτταρό της και όπως πάντοτε μοιράζεται την ιστορία της πόλης. Έτσι και σήμερα είναι κοντά της, στηρίζοντας την προσπάθεια να ξαναβρεί το βηματισμό της στην καινούργια πραγματικότητα.

Στο πλαίσιο της συναυλίας η σοπράνο Κασσάνδρα Δημοπούλου και ο τενόρος Φίλιππος Μοδινός, θα ερμηνεύσουν γνωστές άριες και αποσπάσματα από όπερες Ευρωπαίων συνθετών, όπως Verdi, Bizet κ.ά., πλαισιωμένοι από τους μουσικούς Γιάννη Γεωργιάδη, βιολί και Βασίλη Βαρβαρέσσο, πιάνο.

Η πραγματοποίηση της συναυλίας γίνεται εφικτή χάρη στην ευγενική χορηγία επιχειρήσεων του Ελληνισμού της Αλεξάνδρειας.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/38-news/298-sunaulia-klasikis-mousikis-sthn-aleksandreia-ths-aiguptou


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!