Νέα ταινία του Μάντιλορ και έκκληση για την ελληνική γλώσσα.

 Μετά από πολύχρονη και ιδιαίτερα πετυχημένη παρουσία στο Χόλυγουντ ο ομογενής ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός Λούϊς Μάντιλορ (Μανδυλάρης) βρέθηκε στη Μελβούρνη, την πόλη όπου γεννήθηκε, για τη νέα του ταινία.είναι ο τίτλος της ταινίας, στην οποία συμμετέχουν και άλλοι ομογενείς ηθοποιοί και της οποίας τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν.Ο Λούις Μάντιλορ...

 

Μετά από πολύχρονη και ιδιαίτερα πετυχημένη παρουσία στο Χόλυγουντ ο ομογενής ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός Λούϊς Μάντιλορ (Μανδυλάρης) βρέθηκε στη Μελβούρνη, την πόλη όπου γεννήθηκε, για τη νέα του ταινία.

είναι ο τίτλος της ταινίας, στην οποία συμμετέχουν και άλλοι ομογενείς ηθοποιοί και της οποίας τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν.Ο Λούις Μάντιλορ είναι σχεδόν βέβαιος και πως η επόμενη ταινία του θα γυριστεί στη Μελβούρνη και θα έχει θέμα τη ζωή ενός Έλληνα της Αυστραλίας που μπλέχτηκε στα πλοκάμια του υποκόσμου.

Ο ίδιος δηλώνει πως θα ήθελε πολύ να αλλάξει το κλίμα στην Ελλάδα και να μπορούν και εκεί να γυρίζονται ξένες ταινίες. σημειώνει.

Στη Μελβούρνη βρέθηκε επίσης και ο αδελφός του, επίσης ηθοποιός Κώστας Μάντιλορ που επίσης έχει στο ενεργητικό του δεκάδες ταινίες και αμέτρητα σίριαλ.

Τα δυο αδέλφια, εκτός των άλλων, έκαναν έκκληση και στα ελληνόπουλα της Αυστραλίας να μην ξεχνάνε την ελληνική γλώσσα. ήταν το μήνυμα που έστειλαν στα ελληνόπουλα σε συνέντευξη που παραχώρησαν στην ERT World.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!