Εύρεση τίτλων για την σχολική βιβλιοθήκη «ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΛΗΣ»

 Πρόσφατα με αφορμή την ανακαίνιση του  ιστορικού  κτιρίου του Νικηφορείου 1ου Γυμνασίου στην Κάλυμνο , ξανά στήθηκε η ιστορική βιβλιοθήκη «ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΛΗΣ» και επεκτάθηκε σε νέα αίθουσα εξοπλισμένη με σύγχρονα μέσα .Η βιβλιοθήκη  χρησιμοποιείτε επίσης για συλλογικές εργασίες και σεμινάρια  από κοινού με το 1ο ΓΕΛ Καλύμνου . Σημειωτέον πως στη βιβλ...

 

Πρόσφατα με αφορμή την ανακαίνιση του  ιστορικού  κτιρίου του Νικηφορείου 1ου Γυμνασίου στην Κάλυμνο , ξανά στήθηκε η ιστορική βιβλιοθήκη «ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΛΗΣ» και επεκτάθηκε σε νέα αίθουσα εξοπλισμένη με σύγχρονα μέσα .

Η βιβλιοθήκη  χρησιμοποιείτε επίσης για συλλογικές εργασίες και σεμινάρια  από κοινού με το 1ο ΓΕΛ Καλύμνου . Σημειωτέον πως στη βιβλιοθήκη εργάζονται στα πλαίσια πολιτιστικού προγράμματος , εθελοντικά , τέσσερις καθηγητές και 30 μαθητές .

Η βιβλιοθήκη προσελκύει πολλούς μαθητές τόσο από το Νικηφόρειο Γυμνάσιο όσο από το όμορο Λύκειο που έρχονται με περηφάνια να  καμαρώσουν το νέο απόκτημα .

Παίρνοντας αφορμή αυτό το γεγονός ζητάμε την στήριξη σας στην εύρεση τίτλων για την σχολική βιβλιοθήκη «ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΛΗΣ»  και όχι μόνο .

Με τιμή

Ο

Διευθυντής

Παντελής Έλληνας

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/kalymnos-weekly/290-euresh-titlon-gia-thn-sxoliki-bibliothikh-ioannhs-magklhs


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!