Παρουσίαση της αναρρίχησης στα σχολεία απο τον αναρριχητικό σύλλογο Καλύμνου

Σε μια προσπάθεια να έρθουν πιο κοντά τα παιδιά αλλά και οι έφηβοι με την αναρρίχηση,ο αναρριχητικός σύλλογος Καλύμνου ξεκίνησε να παρουσιάζει την αναρρίχηση ως άθλημα και έχει ήδη περάσει απο τα περισσότερα σχολεία του νησιού μας. Τα παιδιά ενημερώθηκαν για την Κάλυμνό μας ώς αναρριχητικός προορισμός διεθνούς σημασίας,τα είδη της αναρρίχησης,το...
Σε μια προσπάθεια να έρθουν πιο κοντά τα παιδιά αλλά και οι έφηβοι με την αναρρίχηση,ο αναρριχητικός σύλλογος Καλύμνου ξεκίνησε να παρουσιάζει την αναρρίχηση ως άθλημα και έχει ήδη περάσει απο τα περισσότερα σχολεία του νησιού μας.

Τα παιδιά ενημερώθηκαν για την Κάλυμνό μας ώς αναρριχητικός προορισμός διεθνούς σημασίας,τα είδη της αναρρίχησης,τους αγώνες που γίνονται και για το άθλημα ειδικότερα.Την προπόνηση,τις ιδιαιτερότητες του αθλήματος,την πρόοδο κτλ.Ολοκλήρωσαν την παρουσίαση με βίντεο για να έχουν τα παιδιά μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα και τους πρόσφεραν μια επίσκεψη δωρεάν στην πίστα αναρρίχησης για να δοκιμάσουν και τα ίδια τις ικανότητες τους.

Υπήρξε ήδη,μεγάλη ανταπόκριση και ειδικά απο μεγαλύτερα παιδιά Γυμνασίου-Λυκείου.

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/38-news/287-parousiash-ths-anarrixhshs-sta-sxoleia-apo-ton-anarrixhtiko-sullogo-kalumnou


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!