Διάλεξη στο πανεπιστήμιο Πρίνστον για την Λατρεία και Θεία Λειτουργία στην Κωνσταντινούπολη

Διάλεξη με θέμα «Λατρεία και Θεία Λειτουργία στην Ελληνική ορθόδοξη κοινότητα της Κωνσταντινούπολης τον 19ο αιώνα. Το ζήτημα της μουσικής μεταρρύθμισης», διοργανώνεται στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του πανεπιστημίου Πρίνστον, στο Νιού Τζέρσεϊ. Κύρια ομιλήτρια είναι η καθηγήτρια Μέριχ Ερόλ, μεταδιδακτορικός ερευνητής ελληνικών σπουδών του πανεπιστ...
Διάλεξη με θέμα «Λατρεία και Θεία Λειτουργία στην Ελληνική ορθόδοξη κοινότητα της Κωνσταντινούπολης τον 19ο αιώνα. Το ζήτημα της μουσικής μεταρρύθμισης», διοργανώνεται στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του πανεπιστημίου Πρίνστον, στο Νιού Τζέρσεϊ.

Κύρια ομιλήτρια είναι η καθηγήτρια Μέριχ Ερόλ, μεταδιδακτορικός ερευνητής ελληνικών σπουδών του πανεπιστημίου Πρίνστον. Η δρ. Ερόλ έχει ολοκληρώσει το διδακτορικό της στην Κωνσταντινούπολη, με θέμα διατριβής «πολιτιστικοί προσδιορισμοί της Ελληνικής Ορθόδοξης ελίτ της Κωνσταντινούπολης», αλλά και την μουσική επιρροή του δεκάτου ενάτου και των αρχών του εικοστού αιώνα.

Συνδιοργανωτές της διάλεξης είναι το συμβούλιο Μεσανατολικών Σπουδών, το κέντρο Μακ Μίλαν και το πανεπιστήμιο Γέιλ.

Πηγή: «Φωνή της Αμερικής»

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!