Μέσα στον Μάρτιο η δημοπράτηση του έργου «Βελτίωση Αλιευτικού Λιμένα από Βουβάλη μέχρι Μόλο»

Μέσα στον Μάρτιο αναμένεται να γίνει η δημοπράτηση ενός σημαντικού έργου που θα βελτιώσει την λειτουργικότητα του λιμανιού της Καλύμνου, αλλά και θα δώσει μια νέα όψη σε μια υποβαθμισμένη μέχρι τώρα περιοχή. Πρόκειται για το έργο της έργου «Βελτίωσης του Αλιευτικού Λιμένα από Βουβάλη ως τον υπήνεμο Μόλο» που έχει ενταχθεί στο ΕΠ Αλιείας   2007-2013...

Μέσα στον Μάρτιο αναμένεται να γίνει η δημοπράτηση ενός σημαντικού έργου που θα βελτιώσει την λειτουργικότητα του λιμανιού της Καλύμνου, αλλά και θα δώσει μια νέα όψη σε μια υποβαθμισμένη μέχρι τώρα περιοχή.

Πρόκειται για το έργο της έργου «Βελτίωσης του Αλιευτικού Λιμένα από Βουβάλη ως τον υπήνεμο Μόλο» που έχει ενταχθεί στο ΕΠ Αλιείας   2007-2013 και είναι προϋπολογισμού 1.540.000 ευρώ.
Συγκεκριμένα το όλο έργο περιλαμβάνει:

  • 1. Κατασκευή παραλιακού κρηπιδώματος μήκους 230 μέτρων
  • 2. Ράμπα ανέλκυσης – καθέλκυσης σκαφών πλάτους 10 μέτρων
  • 3. Δημιουργία χερσαίου χώρου
  • 4. Εξοπλισμός κρηπιδώματος (δέστρες, προσκρουστήρες) και
  • 5. Τοποθέτηση δικτύου ηλεκτροφωτισμού και πυρόσβεσης

Ήδη η έγκριση του νέου προϋπολογισμού του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλύμνου ανοίγει το δρόμο για να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την δημοπράτηση του έργου και την ανάδειξη της αναδόχου εταιρίας η οποία θα το εκτελέσει.

 

- Νησιωτική Διαδρομή

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/kalymnos-weekly/280-mesa-ston-martio-h-dhmoprathsh-tou-ergou-beltiosh-alieutikou-limena-apo-boubalh-mexri-molo


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!