Θέμα ημερών η υπογραφή της ίδρυσης του πυροσβεστικού σταθμού στην Κάλυμνο

 Θέμα ημερών αποτελεί η τελική υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) για την ίδρυση του Πυροσβεστικού Σταθμού στην Κάλυμνο.Το πρόβλημα που προέκυψε για την δαπάνη των 18.600 ευρώ που προορίζεται για την αγορά των στολών των Εθελοντών Πυροσβεστών, επιλύθηκε με παρέμβαση του δημάρχου και με την ανάληψη της υποχρέωσης αυτής από το δήμο Καλυμνί...

 

Θέμα ημερών αποτελεί η τελική υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) για την ίδρυση του Πυροσβεστικού Σταθμού στην Κάλυμνο.

Το πρόβλημα που προέκυψε για την δαπάνη των 18.600 ευρώ που προορίζεται για την αγορά των στολών των Εθελοντών Πυροσβεστών, επιλύθηκε με παρέμβαση του δημάρχου και με την ανάληψη της υποχρέωσης αυτής από το δήμο Καλυμνίων.
Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Καλύμνου προβλέπεται να στελεχώνεται από 3 μόνιμα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος και από 20 εθελοντές Πυροσβέστες.

ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/kalymnos-weekly/279-thema-hmeron-h-upografi-ths-idrushs-tou-purosbestikou-stathmou-sthn-kalumno


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!