ΕΠΑΦΕΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΜΕ ΥΠ.ΠΟ.Τ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ (VIDEO)

 Τις εντυπώσεις του και την «δρομολόγηση» δυο προγραμματικών συμβάσεων του Δήμου Καλυμνιων  με το ΥΠ.ΠΟ.Τ. ,αναφέρει  στην κάμερα  της εκπομπής «PRESS-ΑΡΙΣΜΑΤΑ» (ΤV12) ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού(Δ.Ε.Τ) κ. Γιώργος Κοπανεζος.Στην σύντομη του αναφορά ο κ Κοπανεζος κάνει λογο για το ταξίδι όπου συνόδευσε τον δήμαρχο Διακομιχαλη στην Α...

 

Τις εντυπώσεις του και την «δρομολόγηση» δυο προγραμματικών συμβάσεων του Δήμου Καλυμνιων  με το ΥΠ.ΠΟ.Τ. ,αναφέρει  στην κάμερα  της εκπομπής «PRESS-ΑΡΙΣΜΑΤΑ» (ΤV12) ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού(Δ.Ε.Τ) κ. Γιώργος Κοπανεζος.

Στην σύντομη του αναφορά ο κ Κοπανεζος κάνει λογο για το ταξίδι όπου συνόδευσε τον δήμαρχο Διακομιχαλη στην ΑΘΗΝΑ και τις επαφές που είχε με υπηρεσιακούς παράγοντες  του ΥΠ.ΠΟ.Τ  στα πλαίσια της σύναψης προγραμματικής σύμβασης του δήμου, για την αξιοποίηση των αρχαιολογικών μνημείων της Καλύμνου.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Όπως δήλωσε ο κ Κοπανεζος ,μετά από εκτενέστατη σύσκεψη με την αρμόδια  Δ/νση βυζαντινών και μετά βυζαντινών αρχαιοτήτων αποφασίστηκε η σύναψη δυο προγραμματικών συμβάσεων του Δήμου Καλυμνιων  με το Υπουργείο , η μια σχετικά με το Κάστρο Χώρας , και η δεύτερη αναφορικά με σύσταση αρμοδίων συνεργείων καθαριότητας , ανακαίνισης, φύλαξης , και δράσεων  προβολής των αρχαιολογικών μνημείων του νησιού μας.

Επίσης-εκτός των άλλων-  ο πρόεδρος της Δ.Ε.Τ αναφέρθηκε  και στο γεγονός της μη εντάξεως του «ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΒΑΛΗ»  στο ΕΣΠΑ  με ευθύνη της Περιφέρειας,  παρά το γεγονός ότι ήταν έτοιμες οι σχετικές μελέτες από το υπουργείο , αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλλονται εκ μέρους του δημάρχου.(Ν.Μ.19/2/12)

 

palmoskalymnou. blogspot.com

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/kalymnos-weekly/265-epafes-dhmou-kalumnion-me-uppot-gia-aksiopoihsh-arxaiologikon-mnhmeion-video


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!