Συγχαρητήρια Δημάρχου για πρωτοβουλία Καλυμνίων Ντάργουϊν για έρανο αγάπης

Συγχαρητήρια Δημάρχου για πρωτοβουλία Καλυμνίων Ντάργουϊν Ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης. εκφράζοντας τα αισθήματα ευγνωμοσύνης του καλυμνιακού λαού, συγχαίρει από βάθους καρδιάς τους συμπατριώτες μας απόδημους του Ντάργουϊν Αυστραλίας, για την συγκινητική πρωτοβουλία τους να κάνουν έρανο αγάπης και να μαζέψουν σημαντικό χρηματικό ποσό...

Συγχαρητήρια Δημάρχου για πρωτοβουλία Καλυμνίων Ντάργουϊν

 

Ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης. εκφράζοντας τα αισθήματα ευγνωμοσύνης του καλυμνιακού λαού, συγχαίρει από βάθους καρδιάς τους συμπατριώτες μας απόδημους του Ντάργουϊν Αυστραλίας, για την συγκινητική πρωτοβουλία τους να κάνουν έρανο αγάπης και να μαζέψουν σημαντικό χρηματικό ποσό για την βοήθεια αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας.

 


Συμβάλουν με αυτό τον τόσο άμεσο τρόπο στην καταπολέμηση της φτώχειας που μαστίζει την χώρα και το νησί μας και προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια σε συμπολίτες που έχουν άμεση ανάγκη.
Η πρωτοβουλία αυτή αναπτύχθηκε σεμνά και ουσιαστικά, χωρίς τυμπανοκρουσίες ,σε βαθμό που πολύ λίγοι την γνώριζαν. Κρίνουμε όμως ότι είναι άδικο για την προσπάθεια που γίνεται να μην γίνει ευρέως γνωστή, διότι, πέραν των άλλων, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους, την ανάγκη των οποίων έχουμε ανάγκη, σε αυτούς τους τόσο δύσκολους καιρούς.
Από σεβασμό στην Ελληνική Κοινότητα Ντάργουϊν που είχε την εξαίρετη αυτή πρωτοβουλία, στην Καλυμνιακή Αδελφότητα Ντάργουϊν, τον συμπατριώτη μας κ.Γιάννη Χαλίκο και τους άλλους συντελεστές της, περιμένουμε από αυτούς την ανακοίνωση όλων των δεδομένων και των αποτελεσμάτων της εκστρατείας τους που ολοκληρώθηκε χθες.
Επισημαίνουμε όμως, ότι η πράξη αυτή, εκτός από ανάσα ανακούφισης σε συμπατριώτες μας που έχουν επείγουσα ανάγκη βοήθειας, είναι μια τρανή απόδειξη των μεγάλων δυνατοτήτων συμβολής των αποδήμων Καλυμνίων ,στην επίλυση των καυτών προβλημάτων του νησιού μας.

Απόδημα αδέλφια μας, θερμά σας ευχαριστούμε

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/worwide-kalymnians/parikiaka-nea/262-sugxarhtiria-dhmarxou-gia-protoboulia-kalumnion-ntargouin-gia-erano-agaphs


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!