Εκδήλωση της κοπής της πίτας της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής (video)

Πριν από λίγες μέρες η Ένωση Καλυμνίων Αττικής έκοψε την πίτα της με την παρουσία πολλών μελών της αλλά και διάφορων προσκεκλημένων όπως εκπρόσωποι δωδεκανησιακών συλλόγων, ο π. υπουργός Α. Παυλίδης, ο βουλευτής Γ. Κασσάρας και ο δήμαρχος Καλυμνίων Δ. Διακομιχάλης.Στην εκδήλωση συμμετείχε η διεθνώς ονομαστή ελληνική παιδική χορωδία Rosarte υπό τη ...

Πριν από λίγες μέρες η Ένωση Καλυμνίων Αττικής έκοψε την πίτα της με την παρουσία πολλών μελών της αλλά και διάφορων προσκεκλημένων όπως εκπρόσωποι δωδεκανησιακών συλλόγων, ο π. υπουργός Α. Παυλίδης, ο βουλευτής Γ. Κασσάρας και ο δήμαρχος Καλυμνίων Δ. Διακομιχάλης.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η διεθνώς ονομαστή ελληνική παιδική χορωδία Rosarte υπό τη  διεύθυνση της άξιας συμπατριώτισσάς μας και εμπνευσμένης ιδρύτριάς της Ρόζης Μαστροσάββα.

Ακόμη βραβεύτηκαν οι Καλύμνιοι σπουδαστές και φοιτητές για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στην Αττική.

Ακολουθεί το βιντεο της εκδήλωσης:

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/worwide-kalymnians/parikiaka-nea/240-binteo-apo-thn-ekdilosh-ths-kopis-ths-pitas-ths-enoshs-kalumnion-attikis


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!