Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Δημάρχου στα τοπικά Μ.Μ.Ε.

 Συνέντευξη στα τοπικά μέσα ενημέρωσης παραχώρησε ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης την περασμένη Παρασκευή.Ανακοίνωσε επίσημα την έγκριση 60 θέσεων εργασίας για ανέργους στον Δήμο μας από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας, απαντώντας στις αιτιάσεις των αντιπολιτεύσεων περί απώλειας τους.Αναφέρθηκε επίσης στους λόγους απόρριψης του προγράμ...

 

Συνέντευξη στα τοπικά μέσα ενημέρωσης παραχώρησε ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης την περασμένη Παρασκευή.
Ανακοίνωσε επίσημα την έγκριση 60 θέσεων εργασίας για ανέργους στον Δήμο μας από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας, απαντώντας στις αιτιάσεις των αντιπολιτεύσεων περί απώλειας τους.


Αναφέρθηκε επίσης στους λόγους απόρριψης του προγράμματος τύπου «Βοήθεια στο σπίτι» επισημαίνοντας τις αδυναμίες της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου. Το πρόγραμμα αυτό βεβαίως έχει πολύ μικρότερο όφελος σε ευρώ από το προηγούμενο που έδωσε 200.000,00€ σε ανέργους του νησιού μας.
Ο Δήμαρχος έδωσε στοιχεία στην δημοσιότητα για απώλεια προγραμμάτων και την προηγούμενη οκταετία, επισημαίνοντας ότι αυτό είναι φυσικό για όλους τους Δήμους.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε για τα ταξίδια του στην Κομοτηνή για το Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων και στην Αθήνα, όπου εξασφάλισε από την Διοίκηση της Δ.Ε.Η. παράταση των διακοπών ηλεκτροδότησης και διακανονισμό των οφειλών επιχειρηματιών της Καλύμνου, που αδυνατούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς της, σε 12-15 μηνιαίες δόσεις.
Τέλος, παρουσίασε επίσημα τον νέο Πρόεδρο της Α.Ν.Ε.Κ. κ. Γιώργο Θανάτση, που αναλαμβάνει την ναυτιλιακή εταιρεία του Δήμου σε πολύ δύσκολη περίοδο. Στον κ. Γιώργο Θανάτση, ο Δήμαρχος ανέθεσε επίσης την θέση του Εκπροσώπου Τύπου της Δημοτικής Παράταξης «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ»

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/kalymnos-weekly/230-2012-02-08-12-29-14


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!