Από τον Απρίλιο ξεκινά η αεροπορική σύνδεση της Καλύμνου με Ρόδο

 Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης, τον προσεχή Απρίλιο ξεκινά η ενδοδωδεκανησιακή σύνδεση της Καλύμνου με άλλα 4 νησιά του νομού μας, από τη αεροπορική εταιρεία που θα κερδίσει τον σχετικό διαγωνισμό.Μετά από μεγάλες προσπάθειες, συμπεριλήφθηκε τελικά η Κάλυμνος στο πολύ εξυπηρετικό, για την συγκοινωνία του νομού μας, δρομ...

 

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης, τον προσεχή Απρίλιο ξεκινά η ενδοδωδεκανησιακή σύνδεση της Καλύμνου με άλλα 4 νησιά του νομού μας, από τη αεροπορική εταιρεία που θα κερδίσει τον σχετικό διαγωνισμό.


Μετά από μεγάλες προσπάθειες, συμπεριλήφθηκε τελικά η Κάλυμνος στο πολύ εξυπηρετικό, για την συγκοινωνία του νομού μας, δρομολόγιο και ικανοποιήθηκε πάγιο αίτημα της Καλύμνου, που το διεκδικούσε για πολλά χρόνια. Προβλέπεται η γραμμή αρχικά δύο φορές την εβδομάδα Ρόδος – Κως – Κάλυμνος – Λέρος – Αστυπάλαια και επιστροφή αυθημερόν.

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/kalymnos-weekly/229-2012-02-08-12-25-53


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!