Ικανοποίηση από τις 60 θέσεις εργασίας ανέργων που κέρδισε ο Δήμος μας

Με μεγάλη ικανοποίηση αποδέχθηκε η κοινή γνώμη του νησιού μας την έγκριση από το Υπουργείο Απασχόλησης 60 θέσεων εργασίας για τον Δήμο Καλύμνου από το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας. Το πρόγραμμα δίνει 5μηνη απασχόληση σε ανέργους καθώς και ασφάλιση που καλύπτει ο Ο.Α.Ε.Δ. Ο Δήμος μας, που είχε διεκδικήσει 155 θέσεις εργασίας, δεν είχε συμπεριληφ...
Με μεγάλη ικανοποίηση αποδέχθηκε η κοινή γνώμη του νησιού μας την έγκριση από το Υπουργείο Απασχόλησης 60 θέσεων εργασίας για τον Δήμο Καλύμνου από το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας. Το πρόγραμμα δίνει 5μηνη απασχόληση σε ανέργους καθώς και ασφάλιση που καλύπτει ο Ο.Α.Ε.Δ.
Ο Δήμος μας, που είχε διεκδικήσει 155 θέσεις εργασίας, δεν είχε συμπεριληφθεί στην κατανομή, που αρχικά ανακοινώθηκε, κάτι που προκάλεσε την άμεση και έντονη αντίδραση του Δημάρχου, αφού εν τω μεταξύ ο φορέας που ανέλαβε την υλοποίηση του, ο Εμπορικός Σύλλογος Καλύμνου, εξασφάλισε όλα τα κριτήρια για να κάνει παρόμοια προγράμματα.
Το παραπάνω γεγονός επέφερε έντονες διαμαρτυρίες των δύο αντιπολιτεύσεων του Δήμου που έκαναν λόγο για απώλεια του προγράμματος εξαιτίας κακών χειρισμών του Δημάρχου. Μετά όμως την έγκριση των 60 θέσεων ( 50 για τον Δήμο και από 5 για Δ.Ε.Υ.Α.Κ. και Λιμενικό Ταμείο), οι οποίες είναι περισσότερες από όσες πληθυσμιακά αναλογούν στην Κάλυμνο, το θέμα είχε αίσιο τέλος. Ήδη ο Εμπορικός Σύλλογος, προχωρά στην υλοποίηση των απαιτήσεων του προγράμματος που θα δώσει σημαντική ανάσα στο οξύ πρόβλημα της ανεργίας στο νησί μας.

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/kalymnos-weekly/228--60-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!