Αίγυπτος:Ομογενής επιχειρηματίας βραβεύτηκε απο τον υπουργό τουρισμού

Σημαντική βράβευση από τον Αιγύπτιο Υπουργό Τουρισμού έλαβε πρόσφατα η δραστήρια αλεξανδρινή επιχειρηματίας Αλίκη Αντωνίου, ιδιοκτήτρια του ιστορικού ζαχαροπλαστείου «Delices», σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας της Ελληνικής Κοινότητας Καϊρου «Νέο Φως».Το γεγονός καταγράφει και η εβδομαδιαία εφημερίδα «Al Badr Gadida»,στο τελευταίο τεύχος τη...

Σημαντική βράβευση από τον Αιγύπτιο Υπουργό Τουρισμού έλαβε πρόσφατα η δραστήρια αλεξανδρινή επιχειρηματίας Αλίκη Αντωνίου, ιδιοκτήτρια του ιστορικού ζαχαροπλαστείου «Delices», σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας της Ελληνικής Κοινότητας Καϊρου «Νέο Φως».

Το γεγονός καταγράφει και η εβδομαδιαία εφημερίδα «Al Badr Gadida»,στο τελευταίο τεύχος της, όπου αναφέρει ότι σε ειδική τελετή βραβεύτηκαν «αποτελεσματικοί παράγοντες του τουρισμού, που συμβάλουν στην οικονομία της Αιγύπτου». Στη βράβευση παρέστησε εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της Ελληνικής Πρεσβείας στο Κάιρο.

Να σημειωθεί ότι η επιχειρηματική δραστηριότητα της οικογένειας της Αλίκης Αντωνίου, η οποία τιμά με το έργο της την ελληνική παροικία με την προσφορά της στο Λύκειο Ελληνίδων, ξεκινάει από το 1922.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/38-news/225-2012-02-07-16-21-48


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!