Ρωσία:Διαγωνισμός ποίησης αφιερωμένος στην Ελλάδα

Ποιητικό διαγωνισμό αφιερωμένο στην ιστορική πατρίδα διοργανώνει το ΣΑΕ Περιφέρειας χωρών της πρώην ΕΣΣΔ,στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου.Ο διαγωνισμός διεξάγεται μέσω της ιστοσελίδας:www.greeks-su.com, με σκοπό την προώθηση του ελληνικού πολιτισμού,την σφυρηλάτηση της ενότητας της διασποράς,την κοινωνική και πατριωτική αγωγή προ...

Ποιητικό διαγωνισμό αφιερωμένο στην ιστορική πατρίδα διοργανώνει το ΣΑΕ Περιφέρειας χωρών της πρώην ΕΣΣΔ,στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου.Ο διαγωνισμός διεξάγεται μέσω της ιστοσελίδας:www.greeks-su.com, με σκοπό την προώθηση του ελληνικού πολιτισμού,την σφυρηλάτηση της ενότητας της διασποράς,την κοινωνική και πατριωτική αγωγή προς τη νέα γενιά,αλλά και την ενίσχυση της εθνικής συνείδησης των ομογενών, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΑΕ Περιφέρειας χωρών της πρώην ΕΣΣΔ.

 

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό,θα πρέπει να αποστείλουν ένα δικό τους ποίημα αφιερωμένο στην Ελλάδα (στην ελληνική ή ρωσική γλώσσα, τουλάχιστον τέσσερα τετράστιχα),το αργότερο έως τις 20 Μαρτίου 2012 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Στους νικητές του διαγωνισμού θα απονεμηθούν βραβεία και θα δοθεί η δυνατότητα να συμμετάσχουν σε προσκυνηματικά ταξίδια στους αγίους τόπους του ιστορικού Πόντου, ενώ τα καλύτερα ποιήματα θα δημοσιευθούν στα ομογενειακά έντυπα που κυκλοφορούν στην επικράτεια της Περιφέρειας ΣΑΕ χωρών της πρώην ΕΣΣΔ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/38-news/223-2012-02-06-16-46-33


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!