Νέος ελληνοαμερικανικός φορέας για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των ελληνικών θεμάτων

Εγκαινιάστηκε επίσημα τη Δευτέρα ένας νέος μη κερδοσκοπικός οργανισμός στις ΗΠΑ με την ονομασία «Hellenic American Leadership Council» (HALC) με σκοπό την οργάνωση των Ελληνοαμερικανών της χώρας. Σύμφωνα με τους ιδρυτές,το HALC θα επικεντρωθεί σε θέματα προσέλκυσης μελών,ενημέρωσης πολιτών με στόχο την οικοδόμηση ενός ελληνοαμερικανικού δικτύου υπο...

Εγκαινιάστηκε επίσημα τη Δευτέρα ένας νέος μη κερδοσκοπικός οργανισμός στις ΗΠΑ με την ονομασία «Hellenic American Leadership Council» (HALC) με σκοπό την οργάνωση των Ελληνοαμερικανών της χώρας.

Σύμφωνα με τους ιδρυτές,το HALC θα επικεντρωθεί σε θέματα προσέλκυσης μελών,ενημέρωσης πολιτών με στόχο την οικοδόμηση ενός ελληνοαμερικανικού δικτύου υποστήριξης των ελληνικών δικαίων.Ο πρόεδρος του συμβουλίου του HALC,Αλέξης Γιαννούλιας,πρώην υπουργός Οικονομικών της πολιτείας του Ιλινόι αναφέρθηκε στους στόχους της οργάνωσης λέγοντας ότι με κύριο μέλημα τους το να βοηθήσουν τους Ελληνοαμερικανούς να γίνουν ενεργοί πολίτες θα επικεντρωθούν σε τρείς βασικούς στόχους.Τη διαμόρφωση της επόμενης γενιάς Ελληνοαμερικανών μέσω της ενημέρωσης σε όλη τη χώρα.Την πραγματική πρόοδο στα σημαντικότερα για την ομογένεια θέματα εφαρμόζοντας την πλέον ψηφιακή τεχνολογία και τη δημιουργία ενός μεγάλου και δραστήριου δικτύου που θα μπορεί να ενεργοποιείται για κάθε πρωτοβουλία της ομογένειας.

Η πρώτη σημαντική πρωτοβουλία της οργάνωσης είναι η ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών για την αποχώρηση των τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων απο την Κύπρο.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/worwide-kalymnians/parikiaka-nea/212-2012-01-30-11-20-06


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!