Τα εγκαίνια της βιβλιοθήκης ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΛΗΣ

Την Παρασκεύη 27 Ιανουαρίου 2012 έγιναν τα εγκαίνια της βιβλιοθήκης "ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΛΗΣ" του Νικηφόρειου 1ου Γυμνασίου Καλύμνου. Στην τελετή, χωροστατούντος του  Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου κα Αστυπαλαίας κ.κ. Παΐσιου, παραυρέθηκαν ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας, ο αντιδήμαρχος Ηλίας Τσέρος, δημοτικοί σύμβουλοι, το εκπαιδευτικό προσωπικ...

Την Παρασκεύη 27 Ιανουαρίου 2012 έγιναν τα εγκαίνια της βιβλιοθήκης "ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΛΗΣ" του Νικηφόρειου 1ου Γυμνασίου Καλύμνου. Στην τελετή, χωροστατούντος του  Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου κα Αστυπαλαίας κ.κ. Παΐσιου, παραυρέθηκαν ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας, ο αντιδήμαρχος Ηλίας Τσέρος, δημοτικοί σύμβουλοι, το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι μαθητές του γυμνασίου.

Η πάλαι ποτέ Ιστορική βιβλιοθήκη του γυμνασίου που είχε παραμεληθεί και διαμελιστεί  ξανά στήθηκε και εκσυγχρονίζεται με καινούργια αίθουσα και σύγχρονο εξοπλισμό .Το όλο έργο ανέλαβε να ολοκληρώσει μια ομάδα μαθητών υπό την καθοδήγηση και υποστήριξη καθηγητών του γυμνασίου και της διεύθυνσης του .

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/kalymnos-weekly/211--q-q


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!