Γηροκομείο και Καρναβάλι στη Φλόριδα Του Σταύρου Μαρμαρινού

ΤΑΜΠΑ. Η Ομογένεια της Φλόριδας έκανε ήδη το πρώτο βήμα για τη δημιουργία δικού της γηροκομείου, στο οποίο έδωσε την ονομασία «Ελληνική Φροντίδα», ενώ ετοιμάζει μεγάλο Ελληνικό Καρναβάλι στο φημισμένο «Χωριό των σφουγγαράδων», Τάρπον Σπρινγκς, που θα γίνεται κάθε χρόνο. Παράλληλα, θα αναβιώσει στην περιοχή, τη φημισμένη στη γενέτειρα Γιορτή το...

ΤΑΜΠΑ. Η Ομογένεια της Φλόριδας έκανε ήδη το πρώτο βήμα για τη δημιουργία δικού της γηροκομείου, στο οποίο έδωσε την ονομασία «Ελληνική Φροντίδα», ενώ ετοιμάζει μεγάλο Ελληνικό Καρναβάλι στο φημισμένο «Χωριό των σφουγγαράδων», Τάρπον Σπρινγκς, που θα γίνεται κάθε χρόνο.

Παράλληλα, θα αναβιώσει στην περιοχή, τη φημισμένη στη γενέτειρα Γιορτή του Κρασιού και θα συγκροτήσει οργάνωση Ελληνοαμερικανών ιδιοκτητών ακινήτων κατά το πρότυπο εκείνης της Αστόριας.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ - ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ
Στην φωτογραφία από αριστερά, οι: Αικατερίνη Μαρκάτου, Μαρία Πουλά, Μιχάλης Σέρβος, Αλεξάνδρα Λαζίδου και Γεώργιος Κάτσης.

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/worwide-kalymnians/parikiaka-nea/209-2012-01-29-13-24-19


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!