Επιστολή της ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΛΗ Επίτιμη Πρόεδρος του Pan-Kalymnian Federation of America

Τάρπον Σπρίνγκς, Φλώριδα, Η.Π.Α.Έναν αδελφικό, συμπατριωτικό, Θερμό χαιρετισμό προς τους απανταχού της γης αδελφούς Καλύμνιους, εγκαινιάζοντας την δημιουργία κέντρου ηλεκτρονικής επικοινωνίας του Δήμου Καλυμνίων.Αδέλφια, ανοίγεται μια πόρτα που θα μας δίνει το δικαίωμα να μπαίνουμε, όταν ο καθένας από εμάς θα έχει την ευκαιρία σ’ ένα φανταστικό χώ...

Τάρπον Σπρίνγκς, Φλώριδα, Η.Π.Α.

Έναν αδελφικό, συμπατριωτικό, Θερμό χαιρετισμό προς τους απανταχού της γης αδελφούς Καλύμνιους, εγκαινιάζοντας την δημιουργία κέντρου ηλεκτρονικής επικοινωνίας του Δήμου Καλυμνίων.
Αδέλφια, ανοίγεται μια πόρτα που θα μας δίνει το δικαίωμα να μπαίνουμε, όταν ο καθένας από εμάς θα έχει την ευκαιρία σ’ ένα φανταστικό χώρο και να τα λέμε. Τι, να λέμε!!


Να μοιραζόμαστε την Αγάπη προς την Μάνα Κάλυμνο, που όλοι εμείς οι ξενιτεμένοι νοιώθουμε τόσο βαθιά και είναι προνόμιο δικό μας.
Να ξεπεράσουμε εμείς και οι συμπατριώτες που μένουν στο Νησί μας τις μικρότητες των πολιτικών, ιδεολογικών και καταστρεπτικών πολλές φορές διαφορών που αποβλέπουν σε προσωπικές αντιζηλίες, ξεχνώντας ότι το πρωταρχικό μέλημα ΟΛΩΝ μας πρέπει να είναι η πρόοδος της Καλύμνου.
Να κατορθώσουμε, και σ’ αυτό πρέπει να συμβάλλουμε ο καθένας από εμάς με τα χαρίσματα που ο Θεός μας έχει εμπιστευθεί σ’ αυτή τη ζωή, να μεταδώσουμε στα παιδία μας την Καλύμνικη Ιστορία, τα Ήθη και τα Έθιμα των προγόνων μας, αυτών που μας παρέδωσαν μια Ανεκτίμητη Κληρονομιά, που την έχουμε παραμερίσει.
Όλοι μαζί ενωμένοι και αγαπημένοι, ας κάνουμε μία καινούργια αρχή για πρόοδο.
Οι σωστές ενέργειες μας θα είναι το καλύτερο μνημόσυνο στους Προγόνους μας, που έφυγαν από αυτή τη ζωή αφήνοντας πίσω τους, σ’ εμάς, την ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ. Ο καθένας από εμάς ας σκεφθεί τον Παππού, την Γιαγιά, τον Πατέρα και την Μητέρα του, αυτών που οι ψυχές τους μας βλέπουν και χαίρονται η πικραίνονται αναλόγως καθώς μας παρακολουθούν από ψηλά.ΚΑΡΠΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2012

«ΟΛΟΙ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΤΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ»

ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΛΗ
Επίτιμος Πρόεδρος Παν-Καλυμνιακής Ομοσπονδίας των Η.Π.Α.

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/worwide-kalymnians/parikiaka-nea/207--pan-kalymnian-federation-of-america


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!